Instagram : @peejburhan

aaa stress~

tadi tido.
then ni baru terjaga,.
dah 1/2 jam aku tak berjaya nak on Bb aku.
why la weyh? kenapa jadi macam ini? tiba2 aje.
bila on. dia keluar loading macam biasa tu. then suddenly terpadam.
hoih gila ke apa.
nak kata takda battery tak pulak elok je tadi.
infact ni aku tengah charge. mana la tau memang takda battery ke apa kan.
yallah tolong la bagi ok hp tu.
ni betul punya boleh coma if takleh on Bb pulak.
help! help! help!

4 Comments:

adayinmylife said... [Reply to Comments]

Uik? Pelik nye.. Xde kene-mengene ngan line aite... Better g check kat kedai b4 lg teruk!

IDA said... [Reply to Comments]

rasanya macam battery problem kot. try charge dulu tengok okay ke tak. tapi tamo godek2 la takot yang lain ada problem.

Anonymous said... [Reply to Comments]

cuba laa g kedai tgk apa yg x kena..buhsan kang takleh connected..yg menunggu updates awak sama buhsan xde updates..hehe..

k Doll.

JuNe ManGo said... [Reply to Comments]

mmg tu antara problem bb.. normally software crash.. u kene g low yat bgtau software u crash.. nnt dia update OS u.. kejap jer. pastu sure ok..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...