Instagram : @peejburhan

yeay..sudah bertiga`

ok since 2 weeks ago jonet adalah tido kat rumah kami.
sebab dia ada training before dia pergi UN tu.
training kat Hospital Angkatan Tentera yang baru itu.
dekat seksyen 2 wangsa maju. dekat aje kat rumah aku :D
memang la dorang bg hostel bagai.
tapi ada minah tu nak dok sana. memang tak la kan.
harus lepak rumah kita orang aje.


so dia ada tu harus la langkah panjang aje kan.
ada je nak ke sana kemari ngan dia kan.
so kami jalan2 takda motif di pavillion.
ok aku tak sure sebenarnye ada motif ke tak la.
sebab aku dah lupa tang bila aku pergi ni sebenarnye.
tu yang rasa macam takda motif aje. hohoh. boleh lak macam tu kan.
since aku hampeh otak karat tak tau nak cerita apa.
sila lak bernanh mata hadap muka kita orang ini ye.

:: perempuan gila gelojoh sebab dapat tocky road dia ::
:: bersama jonet kesayangan :)  ::
:: rocky road yg tak sesedap masa kat starbucks midvalley. yang ni kurang panas n lembut. masa kat midvalley adalah terbaikkk. yg kurang best pun licin kena bedal kannn ::

mula2 ingat nak makan kat la bodega.
tapi since semua kekeringan so tukar venue.
ye la, katanya sakan kat bali kan. so harus sedih aje poket. ;p
so kita orang bawak jonet ke kedai steamboat hari itu.
hoh suke. terbaikkkkk.


hahah buruk perangai ambik banyak gila.
pastu semua sumbat dalam tu.
hasilnya membuak2 kuah siap bercampur2 ok.
patutnya sup asing kan. ada dua.
sebab penuh sangat overflow. so jadi satu perisa je sup tu. lantakkk.
tetap sedappp.


ok dah cerita habis. 
malas nak pikir nak type apa dah.
serious aku hampeh.
sila jangan buang masa baca blog ini lagi.
peringatan terakhir ni.
kalau nak baca jugak. sila sediakan garpu.
so kalau sakit jiwa sangat. abis baca sila tikam mata masing2 ok. feeling kassim selamat. hahah
ok ta-ta.

4 Comments:

marinahunny said... [Reply to Comments]

post le gmbar kasut noy tu..dgn noy skali pkai kasut..msti cantik!

haslina said... [Reply to Comments]

steambot....sedapppppp nyer..da dekat ujung bulan nie..penuh balik lah pket nanti...

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

byk la ko sediakan garfu. kang da cucuk mata camne nk tgk gmbr mknn lagi. lolx

peej said... [Reply to Comments]

marina - kosser uolls. ala kasut kerja biasa tu la kasut hitam kulit close. takda apa nak tunjuk pun.


haslina - tu la :)


wani - kalau dah kronik sgt la. kalau boleh tahan lagi jangan la cucuk mata tu. hahah

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...