Instagram : @peejburhan

tah apa kena la. kasi potong stim tau~

nak sambung buat entry daripada petang tadi.
tapi tak dapat. gambar untuk next entry ni jadi macam windows default picture tu.
so mana nak tau ni gambar apa n tu gambar apa kan.
tapi malas pikir. so try je upload. tak berjaya. nice.
so bila dah prob macam tu terus dah malas melampau.
elok semangat update tu ada kan.

anyway, adalah super sangap.
noy fly, so mak keseorangan.
oh jonet ada tido sini. sebab dia ada urusan kat kl.
so she will me at my place for two weeks :D
tp ni dia tengah takda sebab buat locum kat klinik mana tah.
oh tapi sedih jugak sebab in may jonet pergi mission UN.
so wont be seing her for 6 months. haih.
takpa. teknologi ada. so ym or fb aje la yek.

nak jumpa tina pun tertangguh2.
minah tu dah bengang n emo aje kan.
katanya ape ke busy benar aku ni.
bukan busy tp serious malasnyaaaa nak keluar kan siang2. panas.
n bila malam pulak nak keluar rasa bersalah nak ajak dia join.
sebab minah dua ada dua kenit kan.
xkan nak lepak berjam2. kesian pulak budak2 tu.
abis macam mana kan.
kalau lepak rumah takpa la kot.
tp perempuan tu tau nak merayap aje. mana nak lepak rumah kan.

saya adalah rindu la. ;p
rindu kat siapa tu biar orang untuk sesiapa yang tau je la yea. haha getik. lempang plisss!!
hati ada taman2 la. ngehhhh.
buat masa ini saya berkawan.
nanti if ada jodoh saya akan umumkan.
ayat standard artis. muahahahahha
motif tiba2 guna ayat artis kan.
kau tu artis ke?
takda la. jangan layan aku. aku adalah merapu. la la la~~~~

4 Comments:

deasa said... [Reply to Comments]

umum jangan tak umum..

amin dari jauh je ni

hiks

motip aku pun nak menyelit gak..ahahahah

Tina Banana said... [Reply to Comments]

weyhh, aku x bengang la.. dh biasa dah, hahaha..

malam okay je sebenarnya.. sbb skrg mika stay kat melawati.. mak ayah aku takleh pisah lg ngan mika.. aritu aku bwk mika blk melawati, mak ayah aku nangis2.. bygkan la...

so yg ada si maryam jelah.. boleh je nak lepak.. clubbing takleh la, hahaha..

suezensuzanna said... [Reply to Comments]

hehe....merapu pun tetap akan dibaca gak!

dyan said... [Reply to Comments]

eiiii.. seronoknya mendengar berita itu..
saya pun tumpang gembira..
mesti taman tu berbunga2 kan..
sayer jugak tak jumpa2 lagi ni., hehe...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...