Instagram : @peejburhan

short note~

amboi korang.
entry aku di bogel2kan n di uli2 semua nak komen kan.
teruja betul korang kan.
bagi ada yang salah faham.
takda la aku dibogelkan ke apa.
memang la dia tutup pakai kain.
part2 yang dia nak urut je dia selak.
tapi maksud aku di bogelkan. ialah masa time nak tukar2 tu.
daripada urut nak body steam.
daripada body steam nak scrub ke apa. dia macam biarkan je aku terbogel.
patut cepat2 la tutup badan aku kan. mak segan okies.
oh bogel jugak adalah topless.
tetap pakai panties disposable tu.

anyway. tuan blog adalah demam :(
sebab tu sepi ye.
jonet la ni bawak virus. tak pasal aku berjangkit tau.
aku ni kalau sakit mmg meragam. so mmg memekak aje la.
sampai jonet rasa bersalah. hahah.
pastu boleh pulak dia buat lawak cakap. " aku just nak tengok cara badan kau terima benda2 ni. maknanya ni anti body kau tak kuat la."
cibais kan. motif nak check anti body aku pulak kan. damn.

so memang malas la nak mengadap pc ke apa.
mostly tidur je pun.
makan ubat. tidur. then terjaga kejap. makan ke apa ke.
then ngantuk. tidur again. nice.
nanti dah sihat mak sambung entry bali yea. :D

7 Comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

semoga cepat baik T__T

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ahaha doktor mmg akan mempergunakan pelbagai alasan berbentuk medikal camtu.. *gelak* :DD

btw, entry pengalaman ngeri tu mmg laju je kitorg kn komen kan.. HAHAHA. itu sy akui dgn hebatnya >:P

get well quick! x] kalau x get well pun ko kena update blog! *apekah jd kejam sejak 2 menjak ni waniii* lolx. tk a gud rest ok :]

Sue@Iza said... [Reply to Comments]

hahaha...peej demam tekejut sebab kena noda...takpe peej, kang lelama kembalilaa tahap keyakinan kau smule kayyy..hahah...slamat sihat...

Anonymous said... [Reply to Comments]

sian peej...
semoga cepat sembuh...

~nini~

A.I said... [Reply to Comments]

telan panadol. tido. rehat.

get well soon peej! :)

lily lotus said... [Reply to Comments]

cepat sembuh yer. nak entry bali lagi

Dayah said... [Reply to Comments]

Salam Peej,

Get more drink & cepat2 sembuh, amin.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...