Instagram : @peejburhan

session berdua aje~

sorry for the long silence.
rasanya some of u dah tau kot. or maybe ada yang tak tau apa.
mak menyepi sebab berholiday uolls.
so ni dah balik baru la boleh update blog yg agak2 dah berabuk ni.
ingat nak siapkan entry2 before pergi.
tapi connection macam haram la hoih.
lembab melampau. so terus tak kuasa sudah.
aku tak sure lembab sebab apa.
sebab modem baru yang dorang tukar ni ke?
or sebab blogger memang lembab macam haram.
ni aku nak buat entry ni pun amik masa nak dekat satu jam ok. harem betul.

so anyway, jangan tanya ni bila punya cerita.
im such a bad blogger sampai aku pun dah tak ingat ni tah bila.
aku rasa 2 weeks back kot.
ye. aku memang suka cerita benda2 yang dah basi.
if nak ikut benda2 live kena follow twitter la yek.
tapi twitter pun nanti aku nak edit la followers.
sebab tak suke pulak orang tak kenal ikut my twit.
sebab usually twotter is more personal la. twit ikut perasaan sikit.
blog ni selalu di update lepas nak filter macam2 ;p
tau ramai yang follow pun reader.
ada yang aku kenal biarkan la kot.
siapa yang aku rasa tak kenal tu nasib la yea. nanti akan ku block.
aku boleh deal ngan silent reader blog. tp rasanya silent follower ni mak tak gemar.
so sapa2 yang follow n terasa xmo kena blog. sila la perkenalkan diri ke apa yea.

oh anyway. time ni aku ngan noy ke the curve.
sebab serious dah tak tau nak pergi mana lagi.
nak ke klcc malas. dah la parking mahal semua kan.
nak pergi bb macam takda tujuan nak ke sana.
midvalley lately dah asyik pergi aje.
so kita ke the curve pulak :D
kelaparan. so makan kat waroeng penyet.
addictive betul la makanan ni.


:: kegembiraan bersama soda gembira. sedap. padahal boleh je buat sendiri kan. tp malas. plus kalau orang buatkan memang akan gembira lebih ;p  ::
:: ayam penyet yg terpusing. sorry la. rotation camera canon ni memang suka menggila ::
:: hahah. aku memang takkan ngan orang lain la kan. ngan dia ni je kalau ke mana2. abis kawan2 sorang dah kawin. sorang jauh nun kat johor. sorang pantang. lain kerja la apa la. so memang melekat ngan noy je la kan. so kena la hadap muka dia je kat blog ni yea. ::
lepas makan. tiba-tiba noy nak karaoke la pulak kan.
so ke redbox situ aje.
bengong. hari biasa pun mahal la the curve ni.
satu kepala rm40++ kot. tak suke tau.
memang la ada buffet semua.
tapi kitaorang kan baru lepas makan.
so memang tak makan la buffet tu kan.
patut dia bagi pilihan kan. i mean if taknak makan bayar lain ke apa.
so untuk tak ralat. ambik jugak la makanan sikit2.
which end up tak makan sakan pun.
sebab tak berapa nak best.


perempuan tu gila ok.
nyanyi tak penat2. dah tersampuk roh jonet kot. gila karaoke.
aku dah sangap2 dah after few hours. ye la berdua aje karaoke kan. haruslah penat nyanyi.
patutnya 3 jam aje. tapi red box baik hati nak bagi sampai 4 jam pulak.
aku dah ngantuk2, so perempuan tu je la layan sorang2.
takda la aku tido. cuma dah tak kuasa mau nyanyi.

eh tiba2 aku macam malas dah nak sambung cerita.
sebab tiba2 aku macam blur lepas karaoke pergi mana.
terus balik kot. haha hampeh kan.
serupa takyah update.
lantak. dah ada gambar tu mak tepek je uolls.
sebab bukan senang nak ada gambar sekarang.
kerana kemalasan terlampau. gambar pun dah lupa nak snap.
ok tu je. ta-ta.

10 Comments:

A.I said... [Reply to Comments]

aku tau kau gi holiday sbb mama kau dah merindu2 ngan kowang ;P

smp skang pon aku lom dpt rasa ayam penyet tu lagi. haih...mundur sungguh!

farra8979 said... [Reply to Comments]

same r kt.. me pun slalu spend time ngan me sis... skang ni jek susah.. sbb me dh kawen n me sis sambung blaja pjj.. ade kelas weekend...

darling8tabby said... [Reply to Comments]

akak pun suka soda gembira..sedap kan..
tapi last weekend buat sendrik coz malam nak kuar...fanta strawberry ngan susu pekat sikit...pastu letak ais ketul..perghh heaven!

Eisha said... [Reply to Comments]

oh jgn block sy...sy ikut twitter anda =p

oh ayam penyet arghhh tidak sudah teringin pulak!!

suezensuzanna said... [Reply to Comments]

ohoh!..waroeng penyet mmg my favvy spot:D....smbal kicap dia sedap!!!!!!!

Cactus said... [Reply to Comments]

slimnya noy...kasii tips skit :P

aLiYaHaRiZ said... [Reply to Comments]

hai peeja. kak wany hari2 dok follow blog peeja. actually akak silent reader. jgn block akak ek. akak pun ade blog gak.

linda said... [Reply to Comments]

pija,

i didnt follow u on twitter, tp saya akan sentiasa rindu nak baca blog awak... ccecece... sopan santun nyer panggil awak :D...

so mcm mana pija, i'm still your silent reader ker?? rasanya ada few times leave comment jugak... cuma sgt jarang la...

take care pija!

khairie said... [Reply to Comments]

hehe redbox!!
n tak reti beta pasal twitter2 neh, pening kepala den. hahaha

dyan said... [Reply to Comments]

eiiii.. bila nak merasa waroeng penyet ni? :(
kat the curve je ke dia ada?

pernah makan yang ayam penyet ria kat pyramid tu je.. tu pun boleh la menarik..
tapi..nak waroeng penyet jugak..
ok nanti saya akan pergi..

bila minum soda gembira jadi gembira tak? hihi..

permintaan last... jangan la delete saya dari follower twitter anda..
kena delete kat fb pun takper la..
twitter jangan ek.. puhleaseeee.. :)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...