Instagram : @peejburhan

serious takda kerja~

hari tu dapat email ni.
check kat hp aje. so takda la tengok apa kan.
tapi dalam hati berkata la. apa kejadah orang ni.
buang tebiat apa kan.
n why now? bila hati ini telah dikunci.
wah matiklah ayat kan.



" salam...hai..sori kalau email ni mengganggu u..i nak berkawan ngan u jek..klau sudi replylah email ni ye... :-) "
memang tak sudi la kan.
apa punya cara ni. macam zaman sekolah lak rasa.
pastu bila tengok kat email.
then nampak email address dia lagi la tak kuasa aku nak layan.

sensualdick06@gmail.com

tak kau rasa nak sepak ke?
i mean cammon. terang2 email add kau macam tu.
ada nampak ke keikhlasan nak berkawan macam tu. bodoh ok.
meh sini aku bg tektik sikit.
walau niat kau terpesong.
tapi kalau mula2 nak berkawan tu kasi la nampak innocent n gentleman sikit.
lepas dah kenal lama kau nak terpesong lantak kau la.
tp time tu nasib la. if orang still nak layan. bagus la.
kalau orang tu angkat kaki. sendiri faham la yea.

oh lagi satu. email add tu buat2 la yang senonoh sikit.

8 Comments:

mira zin said... [Reply to Comments]

OMG.email add cannot go!seriusly,mana2 girls yang fall for that mmg kureng cerdik ah..senang2 kena tipu je nanti..

feresa~* said... [Reply to Comments]

hu..menakutkan emel dier tu..jgn lyn emel 2 peej

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

hahha
gile gampang punya email add
tetiba cam nk wat email camtu la

suckmyboobs@kogileape.com

hehe

ada jugak spesis camni eh.
adoi.

Leen said... [Reply to Comments]

haha, email mcm budak sekolah dulu..

peej said... [Reply to Comments]

mira zin - maybe pernah berjaya kot. ada yang suke. ;p


feresa - mmg tak layan pun.


fieza - mmg ada la. sama ada berani ke tak aje.

F A R Y N said... [Reply to Comments]

kasi la address name yg hensem sket...ceit!

peej said... [Reply to Comments]

faryn - kannn?? pasti aku terus reply email tu. wah gatal kann. ;p

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

hensemboy78910@email.com HAHA. apekah sungguh porno alamat email beliau!!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...