Instagram : @peejburhan

serious dinda menyesal~

oh kami kelaparan.
so ke jj au2 untuk makan.
kerana lapar nasi.
maka makan di madam lim's
dulu selalu makan la. tapi dah lama tak ke sana.
so teringin pulak tiba2.

jonet makan sandwich subway. so dia makan itu la.
me n noy makan kat situ la.
so kami order ini.

:: sambal udang petai ::
:: tomyam soup ::
:: sayur apa tah namanya ::

kesimpulan adalah dinda menyesal ok.
sebab tak sedappp. uwaaaaaaaa..ok la the sayur is fine.
but sambal n tomyam fail ok.
dia macam terlalu banyak habuk2 rempah ke apa.
sakit jiwa makan. rasa pelik. tak kena tekak aku la kira.
rasanya limau purut lebih kot. siap hiris2. n serai dia blend ke apa.
tp rasa agak chilaka jugak la.
tp dah kata rezeki Allah bg kan. telan jugak la.
takkan nak membazir kan.
mmg sorry la nak ke sana lagi.
ok aku rasa ok kedai dia.
mungkin lauk2 ni tak best.
so if korang ke sana. jangan order ini ye.
tak best.
baik makan kat kedai tomyam mak limah ke apa.
lg sedap dan murah. :)

ok itu aje.
update tak bermotif.
saje nak letak gambar2 makanan bg korang terliur sebab mesti perut korang tengah lapar tunggu lunch hour kan. padahal bukan sedap pun makanan2 ni.
muahhahahahha,padan mukeeeeeeeeeeeeeeeee....
ok bye.

8 Comments:

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

gmbr tomyam mcm sedap. xsedap ke rupanyaaaa lolx

afiq said... [Reply to Comments]

musti segale rumput die blender skalik tuh... haihh

peej said... [Reply to Comments]

wani - kan nampak mmg sedap. tp tak ok.


afiq - tu la pasal. mmg feeling rumput uolls.

marinahunny said... [Reply to Comments]

sayur tu kalu x silap namanye kailan..baik pegi gerai mak limah..hahaha

:: iManja :: said... [Reply to Comments]

gambo jer dah nmpak menarik...ye ke tk sedap...alamak dah la puasa ni..hehehe

shuweet said... [Reply to Comments]

aku pun dah penah kene kat situ, memang harammmmmmmmmmmm tak sedap langsung, kemain jek gambo2 tu cam sodap...tapi hampehh

Che Sue said... [Reply to Comments]

pija nk tanya aa..pija pakai kamera apa ek selalunyer? mcm cantikk je tiap kali tangkap gambo makanan.. (lari topik, lantak, malu tanya sesat jalan kan?! heheheh) - soklan seyes ni..

thoyol said... [Reply to Comments]

owh..

ko kenal dr jonet?? hohoho.. aku haram tak tau ex-schoolmate aku tue pegi UN..

damn..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...