Instagram : @peejburhan

pengalaman paling ngeri yang terjadi kat bali~

lepas je swimming. tunggu kejap kat situ.
then around 12.50pm macam tu ada orang spa ambik kita orang.
kita orang dah book untuk berspa bagai.
gila gedik. orang nak spa. kita pun nak kan.
ye la selalu tengok orang spa2. best ke?
so since sana murah. so why not try kan.
plus badan pun sakit2 aje. syok jugak kena urut.
so booking bagai. aku amik la package ni.




ADI DHARMA PACKAGE
2 hours Rp. 240.000,-
Rejuvenating drink, foot bath, full body massage, body steam, body scrub, body moisturizer with yogurt, aroma therapy flower bath or milk bath and tea with cookies



ok la kan. murah melampau.
duit kita dalam rm70 macam tu la.
kat kl kau nak dapat macam tu? sorry.
so ok la. pergi la sana.
ada orang amik then naik kereta ke adi dharma hotel.
tak jauh pun belakang sikit aje.
register n bayar semua. then start.
elok sampai battery camera pulak abis. so snap mana sempat pakai hp je la yea.
started off with foot bath n massage.
bg la rejuvenating drink dia tu. alah. teh biasa aje nok.


then mula la dia gosok itu ini. massage2. ok la.
tah aku rasa mcm gedik pulak. nak berbunga bagai. hahah.
so not me. tapi takpa. kita try aje.
then dia bawak la masuk bilik. 
dia suruh aku " bukak semua n pakai ini aja"
'ini' aja maksud dia adalah disposable panties tu je ok.
dengan dia ada kat situ. wtf.
biar benar perempuan ni.
so aku terhegeh2 kejap. dia keluar tarik langsir semua.
aku tukar la. but still aku segan la nak bukak bikini top kan.
ye la bukan ada kain ke tuala ke.
dia masuk lagi still suruh bukak. so bukak la.
babikkkkkkkkkkkkkkkk...aku berdiri lama. topless!!
then dia suruh baring. baru reti2 nak tutup aku pakai kain. 
cibais. kan daripada awal bagus kau bg aku kain.

pastu dia start la urut.
mula2 kaki. ok la kan. lepas tu elok dia selak2 panties tu.
celah buntuit semua dia urut. terkemut2 bontot aku tauuuuu!!!!!
belakang semua. ok la fine.
abis urut belakang. dia suruh pusing depan pulak. start urut kaki.
then atas. ok la dia atas letak tuala macam tutup mata aku.
so aku tak nampak la dia buat apa.
but elok dia selak kain atas. terus hidung aku kembang kuncup. sambil tersenyum2.
mesti dia ingat aku syok kan..padahalllll...
menahan nak tergelak sambil dalam otak berfikir. " babikkk...kau bogel2 kan aku. suka kau je kan."
pastu elok dia urut2 buat pusingan keliling tetek ok. rasa ternoda betul. tanpa rela gitu.
pastu siap buat capati perut aku.
ewah sedap aje kan. mentang2 dia ade minyak kan.
pelepap2 perut aku dia urut. niceeeee.

ok abis part tu.
dia suruh body steam.
sampai situ. tengok noy dah duduk.
pastu selamba dia bukak kain aku semua ngan aku terbogel2 situ.
dah la dia tak tutup langsir. elok budak2 spa lain nampak.
ok la fine. memang la dorang semua perempuan.
but stilll. aku masih ada rasa malu ok.
kalau aku hot macam kim kardashian ke takpe la kan.
tak yah suruh aku siap terus buat pole dancing. wah over kan. ngeh ngeh.

lepas tu mula la aku n noy gelak2 kan.
sebab kita orang pakai shower cap. then dok dalam bag steam tu.
rasa macam cendawan aje. hahah.
dah la panas melampau. peluh2 celah bedah semua. ngehhhhhh.
pastu kita orang buat2 lawak la. mintak tolong sambil lidah terkeluar2 la.
then cerita pengalaman dibogel2 kan. 
konon menyesal la apa la. motherfucker.

then sambung lagi ngan scrub n yogurt bagai tu.
tu paling horror la.
ok masa urut dia buat keliling tetek kan.
ni siap kena ok!!!!!!!!!!!!! elok dia scrub n yogurt kan tetek aku.
nipple semua selamba dia main uli-uli aidilfitri ok. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
rasa macam nak bangun n hantuk2 kepala kat dinding sambil berkata, " why am i doing this to myself?"

settle benda tu.
time mandi pulak.
dia kata ok ke if mandi ngan noy.
aku cakap ok je la.
sebab earlier pun dia dah bogel2kan kita orang sama2 kan
n kadang2 kat bilik aku mmg suka traumakan noy.
bila nak tukar baju saje flash kat dia.
dia tak seteruk aku. tapi aku pernah la nampak dia semua kan.
tapi no-no. sangkaan aku salah.
main2 flash dan mandi bersama adalah dua benda yang amat berbeza.
fucking shit.


mula2 mandi shower sama2. sebab nak hilangkan segala scrub n yogurt tu.
yang aku suruh noy pandang lain. yang noy pun tak abis2 cakap, "jangan pandang aku la"
hahha bodoh gila ok.

then time mandi bunga. elok masuk tub.
bila bersila. elok air tu paras pinggang aje.
elok je aku ngan noy mengadap. tetek ngan tetek mandi sama2.
huarghhhh.takleh terima akal betul tau.
terus tak bernafsu aku nak mandi lama2 tau.
cibais. kalau aku tau x cakap kita orang adik beradik tau.
maybe semua asing2. ni dia tau adik beradik terus suruh semua sama2. buduh.


:: tea n cookies. cookies dah kena bedal. ala2 chipsmore aje. kosser tau. ingat cookies apa la kan ::
:: open shower. i like ::

memang tak boleh blah ok.
ngan shower cap. ngan panties yang rupa macam lampin orang dewasa.
stock besar2. masuk angin2 tu. xleh belah. buruk bebenar ok.
siap buat2 lawak cakap. meh aku ambik gambar kau pastu tweet la. mobile upload kat fb la. hahahahahah.
then masa bukak panties tu ada la sisa2 scrub n yogurt semua tu.
noy kata ingat aku stim2. kepala hotak kau. bengong siot budak tu.
apa jadah tiba2 aku nak stim kan.


then abis tu noy stay lagi.
lagi sejam tu dia facial.
aku xnak. sebab aku kedekut. heheh.
plus aku muka takda la prob sangat.
aku prob adalah dark circle n muka aku suka ada bijik2 gatal macam kena gigit nyamuk tu.
kira Alhamdulillah takde la kronik ke apa.
n muka aku ni suka sensitif. kang tak kena gaya. mula la naik itu ini.
so sebab tu aku tak berani nak sembarangan buat facial ke.
pakai pencuci itu ini ke.

so takkan nak tunggu lama2 kan.
so balik la. sambil boleh charge battery camera. kononnnn.
tengok kereta tu takda. so takpa la jalan kaki aje. tak jauh pun.
sekali sesat kauuuuuuuuuuu. patut aku turn left. aku pergi turn right.
amik kau takut gila. ok memula tak takut la. ramai je orang.
sekali aku termasuk2 kat lorong takda orang sangat.
takut. buatnya kena rogol kan. kalau org putih rogol takpala.
wah memilih. muehehhehehe.
ceh. macam ade orang nak rogol kannn.
nasib ada budak perempuan mana tah.
tanya jalan. so selamat la sampai ;p
elok aku sampai bilik 5 minit. noy pun sampai. haha.
bayangkan dekat sejam aku sesat.

ok tu takpa la.
aku cerita2 la ngan noy tak suke la spa ni.
malu la. apesal orang suka tah..segala bagai la.
pastu noy cakap.

noy : ah lantak la. kita kat bali.
me : memang takkan lagi la. first n last la weyh. malu aaa..siap suruh2 orang bogel.
noy : ala takkan jumpa lagi orang2 tu. dia tak kenal kita. memang pengalaman ngeri la kan.
me : a ah kan. mampus laaaaaa....
noy : tau xpe. janji kita pernah merasa. so cukup. teruskan je hidup. kau takkan jumpa dorang. dorang pun kerja spa. kat hotel, kita kat cottages. kita takkan pergi sana lagi.

tu takpa la.
tapi masa hari last kat sana.
tengah breakfast. tiba2 aku rasa ada muka familiar gila.
aku dah macam.

me : wey. aku kenal la dia.
noy : siapa?
me : tu. dia yang kat spa hari tu. fuck.
noy : kau ni paranoid la. takda la. dorang semua muka sama.
me : ye ke. tak la. memang dia la. baju pun macam spa. tak pakai baju sama pun macam yg lain.

sekali elok dia hantar makanan ok.
baik punya senyum meleret macam, " hey aku kenal kau. aku yg urut kau bogel2"
babikkkkkkk...memang sah dia.
apa dia buat lagi ni. kenapa menghantui aku. tak suke.
memang la. dorang tak heran. beratus orang bogel dia tengok.
whatever. tapi aku tak suke. buduh tau.

sekali cerita2 ngan jonet. dia kata boleh request if taknak sentuh depan.
cakap. urut ke apa semua belakang aje.
really??? boleh ke. mana makcik tau.
kalau tau takda la rasa ternoda sangat kan.

akhir kata. sekian terima kasih.
kirim salam aku nak spa bagai lagi lepas ni.
nak tanya orang2 yang biasa spa semua ni.
korang pun dibogel2kan ke? apakah perasaan korang?
ke kita orang je yang bengong biarkan orang uli2 tetek kitaorang?
help! help! help! * sambil gaya lidah terkeluar2 macam nyawa2 ikan*




61 Comments:

Mr K said... [Reply to Comments]

Mata kau di tutup kan... entah-entah yang urut tu..... lelaki? Haha!

Tessa said... [Reply to Comments]

omg peeja....i cant stop laughing....u guys are just hilarious.....so funny la...

n Z r A said... [Reply to Comments]

uli uli aidilfitriiiiiii darn it gile terganggu ok imaginasi....hahahahahhaha

swit@kon said... [Reply to Comments]

hahahaha

aku tak dapat bayangkan tang mandi di dalam bath tub. walaupun ko dan noy adik beradik!

:D

tapi peej. pengalaman...

Deqna said... [Reply to Comments]

hahahaha.. ko telah dinodai.. haahkan mata ko ditutup tah2 tiba ada lelaki yg dtg massage..hehe gurau jer..

tapi memang leh request pun.. cam aku pun geli2 gak kalau org tu nak sentuh bahagian2 sulit.. aku suh wat bahagian yg tak sulit jer..

tapi yg paling tak boleh blah, laki aku pun sama dia uli2 aidilfitri kat sebelah aku...sampai ke buntuit lak tuh..ok fine.. belakang takpe.. tapi dpn no no..hehe

Anonymous said... [Reply to Comments]

pejaa...Sungguh lawak..bisa mengimbau kenanganku di Bali...
pengalaman and ber spa di Bali adalah sangat2 sama dengan apa yang saya alami. Pergi bercuti berdua beradik di Bali dan mencuba SPA.hahaha...bogel ok!!! ada panties ajo..nyesal jugak cakap adik beradik...uwaaaa...maluuuuu....tapi saya adalah ala2 noy...redha aje...tapi my sis, sgt2 malu. masa mandi siap cakap, kau jangan pandang aku..!!haha...macam la aku nak pandang kau weihhhh!!!...aduss..biasa gak SPA2ni..tapi di Bali sangat ganas la..hahahaha....

POSH76 said... [Reply to Comments]

pernah ler separuh bogel...tp cam kess ni melampau....eee tak mo ler malu giler huhu

Dark @ng3L said... [Reply to Comments]

peeja..
kalo aku kurang traumatised kot..
sbb kt kl pown aku memang tetiap bulan urut..

makcik tu mmg dah lame pegang badan aku..memule tu mmg trauma la jugak kan sbbnye die urut tetek bagai...

tp disebabkan aku obses nk tetek cantek..aku relakan ajaaaaaaaaa...tp makcik tu tadek la men uli2 aidilfitri nipple ke ape..urut keliling tetek dan tarik naik atas jerk..

eh..knapekah aku crite detail nie..wakakkakakka

Mimy Hamid said... [Reply to Comments]

aku baca citer spa ko ni terkekek aku gelak..lawak la ko peej..tapi so far aku gi spa kat kl ni...bogel tu taklah tp still tutup ngan panties then cover ngan towel..idak le bogel bagai..hishhh ngeri..bak kata ko kalau hot ala kim kardashian tu ...redah jekkkkkk

melora said... [Reply to Comments]

Hi Peeja,

Sepanjang i berkecimpung dalam menghabiskan duit laki i di spa.. memang diaorang akan bogelkan dan urut celah bedah dan tetek segala.. tapi tak pernah pulak kat nipple.. i pun pernah di paksa masuk bath tub ngan 2 orang best fren i sebab dia kata kalau kawan baik boleh masuk sekali.. wadafak!!

Benz said... [Reply to Comments]

hahahaaa! adoila peej.. aku pun trauma ok nak try spa. ni bukan experience aku la.. tp ada teman kwn pegi spa. aku cuma buat head massage je. tp dia full body massage, mmg full la weh kena urut.
kwn aku pun mati2 igt cuma kena urut blkg, skali dgn dpn skali dia settle. aku yg dgr pun x sanggup weh!
dan kau menambah trauma tu lg.. ahahhaa!

Penari.Gendut said... [Reply to Comments]

Hahahahah!! AKu gelak guling guling dah ni!

Aku dulu orang buta urutkan...kau bayangkan lah, dah lah dia tak nampak, so dia main raba je semuaa oh tidakkkk haha

Tapi bila dia sampai kat tetek aku, aku cakap, no no, tanak urut tetek, so dia tak urut ah. Hahaha!!

Betul ckp Jonet, kau boleh request lah! hahasjhd

Anonymous said... [Reply to Comments]

adoiiii...aku x berhenti gelak baca entry ko ni peeja... xpe ler ni kira pengalaman kena uli dek awek spa....

paling xbleh blah sampai 2 org satu tub tu hehehe....


kasih8953

dewman said... [Reply to Comments]

kelakar laaa.. best gile!!

aNnAsUe'G said... [Reply to Comments]

wahahahaha!
serius ek..ishishish..baru je aku teringin tetiba terus fobia jgk!

tinie&thahir said... [Reply to Comments]

hi peej ;
so funny n takut gak baca story u hahaha ;-),btl ckp u p;puan ngan p;puan pun ada rasa malu gak..

- lady conn- said... [Reply to Comments]

pija
tak le tahan
ahahahhahaha
nak komen tapi tak le tahan
mata berair thn gelak

Sue@Iza said... [Reply to Comments]

peejjjjj...hahaha...kau nyer pasal, skarang aku takleh brenti gelak...hadoiiiii...
abis arrr kau, ternoda dah...awwww...hahhahaah

linn said... [Reply to Comments]

hahaha aku suka yg uli-uli aidilfitri tuh. mesti tukang urut tu jeles dgn kekentalan tetes ko kan.

tp serius laa tak penah gi spa lg kt indon. sekali nnt nak try gak laa. tp takmo laa yg uli-uli tu hikhik.

lilyickis said... [Reply to Comments]

hahaha. setuju with Tessa. you sibs are funny =D

last time when i was there, tak sempat buat because i had my menses.

next time nak jugak buat. bak kata nOy, asalkan pernah buat.

butt..i'll remember jonet's words too. no uli-uli for me. scary je kan.

salzahari said... [Reply to Comments]

hahhaaa..aku gelak bagai nak gila. Thanks for making my day! yep..kat sini, tade lah teruk sgt dia spakan kita. tadenye uli2 nipple, celah buntut bagai! takat yg ok je..kalau kat breast tu dia uli kat atas2 je buat lancar urat susu (utk ibu2) tadenye sampai ke bwh sampai nipple.
tapi kalau 1st time buat,mmg la rasa mcm dibogelkan...org2 yg nak kahwin tu kan diaorg pi mandi tu semua,camtu jgk dia buat! scrub habis celah kelengkang,celah buntot semua nak kikis daki :p
tapi pengalaman tu sedappppppp tau...sekali 2 ko rasa laah di'nodai' tapi 2-3x ko rasa nyamen banget !! hehee....sini boleh request la takmo buat private parts.

shasha said... [Reply to Comments]

hmm..mengalami benda yg sama...di langkawi lagi..hahaahha..imagine that...~!!!

~Eila @ Along~ said... [Reply to Comments]

peej,

sebelum urut tu diorg tak mintak permission dulu ke?
mcm aku dulu..diorg siap tanya ape yg leh sentuh ke tak...
erm.. aku p spa area kuta.. 4 hari dok sana..hari2 p spa..mmg syok giler..
siap bekalkan kondom kot2 nak main time mandi..giler betul. hehehe

ceritacherita said... [Reply to Comments]

peeja - hehehehe korang ni mmg bestla, cara u tulis mmg buat nak gelak je.

ha aku pernah spa kat bali, mmg kena bogel pun, sungguh mengerikan. aku lagila siap dia mandikan. huhuhu.

tapi kat kl ni pun sama gak, diorg suruh bukak semua tapi kita kan beradap, so dia bagi kain batik. so dia urut pun kalau part depan still tutup part2 yg tidak berkenan dgn kain batik. Org indon ni aku rasa jenis tak kisah. So lupakan jela peeja.

Awanis Binti Zaini said... [Reply to Comments]

hik3...kelakar la korang ni. Mmg blh request tanak kasi urut tang dpn tu.
hik3...

Anonymous said... [Reply to Comments]

penah kena bogel...tapi pakai disposable panties pahtu cover breast gan tuala good morning...
kat slim world...tobat tamo dah...
maluuuu...

~nini~

Jiejah @ Iza said... [Reply to Comments]

haahahahha giler gelak akak ..
mmg la kalau spa pakai panties pakai buang tu jek , cuma kalau kat sini idak ler dema suh berbolen² tanpa arah tujuan .
ada jek dia lapik ngan kain batik even lepas tu selak sana sini ekekeke ..
tp mmg lawak giler la mandi berdua²an ngan noy hahaha

Cactus said... [Reply to Comments]

HAhaha klako2

yaNa MaLeK said... [Reply to Comments]

alamak takott nye cmtu siap uli2 lagi..tp experience kan :P for me 1st time half naked(disposable panties n kain tutup atas je) time buat complimentary slimming..time tu alamak nervous je..malu giler but dorang rilex jek..

Super Nia Hana said... [Reply to Comments]

akakka..
watashi penah pegi spa.
bogel gitu.dgn boss!
cam siot jekkk

tp ko ok la kt bali.
watashi kt langkawiiiii
hareemmmm...

sampai ke sudah watashi tanak pegi dah!

betu la ma..
leh request kalo takmo disentuh kt bahagian yg kita tak suka diuli,
watashi siap minta extra towel

jadahnya nk mandi bogel ramai2
igt ni citer carigula ke..
ahahahaha

serik..?
ye saya serik!
tak rela lg diuli

yani said... [Reply to Comments]

ahhahahahah
seriously lawak gile
mmg x benti2 gelak baca entry ni

Pink Mama said... [Reply to Comments]

hahahaha...Peej...Akak pun baru pergi last week bali punya spa...mmg horror. Hahaha....

etty said... [Reply to Comments]

*pelepap2 perut aku dia urut. niceeeee.

kelakar okay part ni.

Anonymous. said... [Reply to Comments]

serius entry ni lawak gila! terbahak-bahak saya gelak kat office ni!! hahahaaha thank u babe for the brilliant entry! sila tulis seperti ini lagi di lain hari! :D

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

tu la, baru nak tanya.. adakah kalau pergi spa mana2 pun mmg kena camni?? makanya takkan lah kite nk ke spa kalau camni!! >.<

funky_D said... [Reply to Comments]

u really make my day!
sincere walaupun kadang2 org xleh terima....yes, i baca your whole blog....from the beginning ok....
i lke your style...xyah peduli kata org...yg penting kita hepi!

Nonoy said... [Reply to Comments]

hanjingssss

-eLyNhere- said... [Reply to Comments]

mmg la kene bogel sbb die nak scrub bagai. tapi die tanye kite nk scrub breast skali ke x. opkos la jwp takkk! huhu.

tapi slalunye mane ade die biar kite bogel.. mesti die tutup bahagian yg x berbaju tu.. die pun xkan tgk je. die tutup jgk la. never ever dedah nipple di sane sini.. huhu.

bali kan biase org mandi sungai bogel selambe campur laki pompuan. dorg x sensitip mende2 gitu...

xpe2 jadikan pengalaman, len kali kasi sound la, "dont touch my tetek!" gitu... -P

Che Sue said... [Reply to Comments]

erk! dia uli2 tu yang tak tahan tu..baru je verangan2 nk p Bali n try all those things..
tapi citer ko ni mmg bikin aku gelak sorang2 depan PC aa pija weh..! hahha..mcm bley je bayang ko ngan Noy 'ko pandang aku, aku pandang ko' kinda-situation..awkward toi! kekeke..

Anonymous said... [Reply to Comments]

Uli2 Aidilfitri....hahahahahahaha !

Anonymous said... [Reply to Comments]

Uli2 Aidilfitri...hahhahahahahahahhaha!

nieza said... [Reply to Comments]

gila scary.
harus kupikir 40 kali before pi spa.

Safura said... [Reply to Comments]

hye sis.
tergelak saye baca part uli-uli aidilfitri. hahaha.neway, nak follow and link boleyh tak?

Anonymous said... [Reply to Comments]

salam..

gue kena kat sabah, dia siap tanya nak uli tetek ke tidak, aku bila nggakkk...kihkih

alangkan laki aku pun selalu aku tepis (masa aku stim nak buat apa dia punya suka laa kan), ni ntah sapa2 nak uli.

aku rasa aku trauma pasal mak aku suka pesan kalau orang pegang tetek, nanti jadi makin besar. huahuahuahua

Qaf

N.S. said... [Reply to Comments]

HAHAHAHAHAHAHAHAH lawakkk giler!

dah lah nak gie bali later, confirm 100% spend duit kat kecak dance daripada spa..hehehehehe

terima kasihla peej for all your bali post, at least i did have some guide here and there before going to Bali..:)))))

Anonymous said... [Reply to Comments]

hi peeja, k. shima tak pernah spa kat Bali, tp pernah ber'spa' kat PJ old town. Name spa tu terpaksa dirahsiakn, hehehehe...
same jugak, K. shima telah dibogelkan oleh tukang urut Indon & kena mandi shower depan minah Indon (bogel)!
Pendek kata, sume activiti urut mengurut kat spa tu sumenye dijalankan dlm keadaan bogel! GELIIIIII OK!!!

-shima abd. rashid-

Dayah said... [Reply to Comments]

Salam Peej,

Ngerii oohh..
Kalau dayah memang tak jejak dah..
Pernah dkt slim world mcm ni jugak.. but cover la.. but bila nak timbang badan yg kita dok sibuk nak cover badan dia tarik katanya nanti ganggu timbang cehh... MALUUUUU lepas terus tak pergi dah.. lesap duit bayar.. ni mmg x kan pergilah ke SPA kalau cenggini.. huhuhu.. yg dia tegur kat kedai tu mesti peej rasa nak sorok bawah mejakan... if me.. I would immediate blah .. MALUUU beb

[MizZue] said... [Reply to Comments]

lawak seyh kak pija nih..
kite pn pernah ah pg spa..mase tuh kene bogel rase mcm..erk, lyk seyesly?

hell gile weh orng tukang urut tu dok gentel2 tetek sume mcm gentel kuihkan..then cakap, jgn risau dik, akak da tgk mcm2 jenis da...

pergh, perlulah kan kuar statement tuh?

Liyanaroxx said... [Reply to Comments]

hahahahaha..benda yg sama berlaku..bila gi SPA mmg akan dinodai punyalah..masa kat medan & bandung...experience i pun sama mcm u...gle shame shame kan? ;P

miezrina said... [Reply to Comments]

ya allah.... lawak la ko ni peej..... x menahan betul cara ko story...... sib baik x gelak sampai terpengsan2.... adoihhhhhh

A.I said... [Reply to Comments]

WAKAKAKAKAKAKAKA...tergelak smp menetek2 air mata aku kt opis ni tau peej!! bleh aku terbayang 'punat' kau kene gentel. hui...kalau aku mmg TAK la. kang nanges tukang urut tu nnt. tak bertetek noks! how tu urut? die die die!

SaraGurL said... [Reply to Comments]

kekekeeee
part yg body scrub n yogurt tuhh
ilang stress gua dok buat keja..hihihihi :P

btw, 1st n last xperience kan?
mne tau time boring2 leh cter kt cucu cicit...hehehe

linda said... [Reply to Comments]

LWM pun stail depa topless masa treatment...

tapi dlm private room tpt treatment kita je la...

mmg terkujat first time buat tu...

sudahnya first treatment last november 2009, until skang lum pegi lagi next treatment...

linda said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
linda said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
aiDieNa said... [Reply to Comments]

OMG.. sangat2 mengerikan.. buatnyer tukang urut tu lesbie camno?? Eiii... tak dapat kubayangkan...

aidadidu said... [Reply to Comments]

ekekekekeke betul lah ckp kakak sy, mmg klako! ;D

uli2 aidilfitri! eekekekee

hotels seminyak said... [Reply to Comments]

Bali is the best place to have your vacation and bonding with your friends and relatives especially if you visit the place and feel the good hotels seminyak there.

Fir Altamirano said... [Reply to Comments]

Bekal kan kondom?? Yg urut tu lelaki ker??? Erkkk!

Fir Altamirano said... [Reply to Comments]

Hahahahaha.....pnah g spa bali....mmg dasyatt!

yuna said... [Reply to Comments]

hahahahah babik lawak citer kau ni....layan blog kau nk tgok pasal massage je sekali lawakk la plak...hahahahha

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...