Instagram : @peejburhan

pak wayan~

ok ni contact pak wayan. yang bawak aku jalan2 kat bali itu ye.
hari tu ramai mintak kan.


masa tengok kad ni aku notice something.

me : eja cheap pun salah.
jonet : kenapa?
me : cheep. hahha. lawak. macam sheep.
noy : typo kot.
me : typo apanya. ni tak reti eja.
noy : macam la blog kau tu betul sangat. lg banyak gila salah. kau x reti eja ke.
me : tu typo kot. takda kena mengena.
noy : haaa. sama laaaa.
me : tapi ni siap print jadi card kot. bagi orang semua.
jonet : hahahahha
noy : sama la. kau tu blog kot. semua orang baca.
me : kau ni apesal. tak sama laaaaaa.
jonet : a ah. tak sama la. kad lg teruk la.
noy : ape pulak. sama aje. jonet awak jangan nak sokong dia.

true la kan.
aku blog. blog aku type laju2. terus publish.
tak kuasa nak check bagai.
card lain. sebab kau suruh ornag design. tempah semua.
so maknanya kesalahan beberapa orang la. tak check ke.
kan? kan? kan?
motif aku nak condem pak wayan?
ngeh.

ok itu aje.
bye.


6 Comments:

Tina Banana said... [Reply to Comments]

noy gilo..
mmg x sama la kot.. hahaha..

marinahunny said... [Reply to Comments]

hahaha gaduh adik beradik..

deeya said... [Reply to Comments]

hehe...best2,indon mmg cm2 la agknye

mYpRecious said... [Reply to Comments]

orang tu typo la peej.. huhu

lin said... [Reply to Comments]

see baru je sebut, type orang pun dh jd ornag... tapi takpe semua comel jeee

Anonymous said... [Reply to Comments]

Peej aku suke blog ko, jgn tutup kedai udah le!! sehari tak bukak blog ko tak sah!!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...