Instagram : @peejburhan

oh aku dah clearkan. lapang dada.~

kan hari tu aku cakap nak clearkan followers twitter kan.
telahpun selamat buang half of the list.
daripada 169 followers. tinggal 79 je ok. nice kan.

sorry siapa aku rasa tak kenal ke.
tak pernah direct tweet aku ke. apa ke aku delete terus. tanpa belas kasihan.
yang siapa remain tu kerana korang pernah direct tweet n aku ingat.
n mostly blogger yg aku pernah la baca blog mereka.
ada jugak reader yang rajin komen entry aku ke. so aku macam perasan la korang.
tak pun mana yang aku tak perasan. tapi bukak profile tengok korang ada blog ke, tak pun follow few blogger lain ke. so selamat jugak.

yang aku delete mostly yang tak aktif. tengok last update dah berbulan ke.
maybe la korang malas tweet tapi rajin membaca tweet orang ke apa.
still. me not loike. gila ke hapa kan. scary aje.
tak pun jenis yang tweet private. so aku xleh check profile dorang.
so sorry la yea. delete jugak.
muahahahhahaa. gelak syaiton sikit. bagi effect evil. hahah.

so siapa yang di delete tu. tp still nak follow.
sila direct message di twitter ok.
bagi la details korang ni siapa ke. ada blog ke. bg profile fb ke apa.
baru cheq approve.
kalau takat nak add tapi anonymous makcik tak layan noh.

sorry bukan poyo2.
korang kena selalu communicate ngan aku ke apa.
macam paksaan ke apa. takdanya.
aku pun bukan rajin sangat balas ke apa pun kan.
sebab like i said in my previous post.
tweet usually lebih personal n all.
update lagi terperinci n all. takda tapis2 punya.
daripada hati punya.
so i wanna make sure orang yang sepatutnya je boleh follow.
sebab serious dunia ini penuh pedengki n kak nam n all.
aku tak amik tau pasal dorang pun. tapi dorang still stalk la.
pasang mato-mato la.
tah apa motif. dah la aku ni tak best langsung.
buang masa weyh.
alang2 dorang buang masa. so sebaik2 terus buang je la kan.

so sesiapa yang dah terdelete tu.
pikir betul2 berbaloikah follow tweet budak gemuk ini.
wah budak ke uolls? gemuk itu sudah tentu la kan.
tp motif nak feeling budak? ahaks.
ok itu aje. byeeee~~~

4 Comments:

si G.E.D.I.K.S said... [Reply to Comments]

humm betul2.. kadang2 tu tah sapa-sapa nak follow dekat twitter. kenal pun tak.. suka je main add-add then macam paksa kita follow die balik.

Shaera Abdul Mubin said... [Reply to Comments]

gemuk ke? to be honest i nampak u dengan noy tadi kat klcc. tp xtegola sebab bukan u kenal i pun hehe. nanti kang apehal la budak ni nak tego haha.n u xdela gemuk sangat. gambar je exxagerate, jumpa kat luar xpun :)

green apple said... [Reply to Comments]

aku takde twitter do aku tak berapa nak paham. Tang delete2 tu je yang aku paham, sbb aku pun asik dok mengaccept pastu delete kwn2 (kawan??) kat FB. Mana2 yang suka nau tayang duit ngan bank slip tu memang harapan cerah.

peej said... [Reply to Comments]

gediks - ye ke? tak pernah pulak kena paksa follow balik ke apa. blog selalu la. suruh letak link ke apa.


shaera - haha ye ke. ;p kalau tegur pun sebenarnya mesti akan segan. gemuk la haih. mungkin time tu pandangan u kabur kot. tu yg ilusi optik tu. hahah


green apple - betul2 semak kan. aku baru delete gak few yg sepuluh kali sruh aku jadi fanpage photography dia ke apa. apa ni paksa2. aku taknak tu dah la kan.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...