Instagram : @peejburhan

harap-harap korang faham la yea. tapi if tak faham pun aku apa kisah kan~

ok aku baik hati.
so aku buatkan map untuk yang aku pergi makan steam boat tu.
paham tak faham tu belakang cerita.
aku baik hati aje, tapi malas tetap ada.
so map adalah ala kadar aje.
siapa biasa area ni tau la kot.
if tak tau tu. nasib la if sesat yea.
tp aku rasa senang aje, macam mustahil boleh sesat la.

so here it is.
btw, tempat adalah di taman dagang ampang.
nama kedai adalah thai steamboat, eat all u can.
besar nak mampos signboard dia.
if tak nampak tu maknanya pendek umur la.
dia area kedai baru2. berdepan dengan gated area, rumah2 banglo baru2 jugak.
so harapnya faham la map ni ye.


if daripada jalan ampang tu straight je.
lepas daripada gleneagles tu ada fly over. naik. so straight aje.
akan nampak ampang point belah kiri.
then ada traffic light.
straight je lagi, oh make sure himpit kanan yea.
sebab nanti ada traffic light lagi. kena masuk kanan.
dah masuk kanan straightttttt aje. duk lane kanan jugak.
nanti korang nampak dah kompleks galaxie tu. aku x sure ejaan dia macam mana la.
yang pasti nanti before that nampak balai polis.
so masuk la kanan. jalan sikit je. then korang dah boleh nampak kedai tu punya signboard sebesar alam.
oh masa masuk tu. kedai2 tu belah kiri korang.
belah kanan lak rumah orang ado2. wah sempats. hahah.

ni direction ikut kesenangan aku la.
if korang daripada arah lain2. pandai2 la korang figure it out okies. :D

6 Comments:

ilygate said... [Reply to Comments]

Very very near to my house :)

Anonymous said... [Reply to Comments]

i dah try hari tu lepas baca your entry. sedap! makan sampai perut nak meletup!

CikNon said... [Reply to Comments]

faham sbb dkt ngan ghumah tapi tak pernah pegi

sweethOneY said... [Reply to Comments]

taw! dekat sgt dengan galaxy kan.. signboard besar.. hr tu lalu ada rs nk try, tp tak berani lak.. takot x sedappp.. hik. tp xpe, pasneh harus nak pegi :D

Anonymous said... [Reply to Comments]

haaa skng die siap pasang banner kat tiang2 (area tmn tu lahh)sebagai promosiii.. mmg sure la org akn nmpk!!

nUR_rOsALiNdA said... [Reply to Comments]

Oooooo~ tau²...member aku ada citer dia kata murah...RM20 kalau x silap...Dia lah yg cakap, aku x pernah gi..hiks~

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...