Instagram : @peejburhan

feeling miami~

day three tak buat apa jugak.
lepas breakfast ajak noy pergi beach.
sebab nak tengok la laut kan.
n daripada cottage dia kata to the beach ikut pintu belakang.
ingat dekat aje la kan. ala2 pergi kedai belakang rumah gitu.
sekali jauhhhhh kau.
 ada la 10-15 minit menapak. sakit jiwa tau.
nasib jalan2 belakang tu banyak macam chalet2.
so ramai la pencuci mata. mat salleh muda2. badan ketul2. tak pakai baju.
tiba2 bertenaga ok. orang ajak lari 100m pun mak boleh.
wah ayat. macam boleh la kan. padahal pitam. ;p

tapi bila nampak pantai aje terus jadi tenang.
tp ombak tinggi la kan.
tak boleh mandi pun.
so tiba2 i miss perhentian. sebab laut perhentian best mandi. :D


sini ramai orang surf n belajar surf la.
dorang kata if december peak season. penuh pantai ni. nak berjalan ke apa pun payah.
time aku pergi ni ok aje. takda apa.
lagi pun time ni pagi. orang tak datang lagi kot.
n cuaca mendung n hujan later.
so maybe orang tak pergi pantai kot. entah.


tak lama pun dok sana.
maybe dalam 1 hour kot.
lepas tu kemalasan nak balik hotel.
so tahan taxi aje. ngeh.
poyo konon nak 100m kan. padahal jalan sikit dah letih.
tahan taxi je senang. mueheheh.

sampai hotel kita orang plan nak menghabiskan masa kat pool aje.
pool adalah super cantik. sayang if tak guna kan.
plus teringin nak tan. ye la baru feeling pergi pantai kan.
matiklah verangan nak tan kan.
nak sangat rasakan. sekarang aku rasa aku kelabu asap ok. haihh.

:: konon artistic la ambik pic macam ni. padahal tak pun. hahahah.. suka tengok air bertakung dalam tu :D  ::
:: suke toncet ni. wah sesuka hati panggil toncet kan. tu lampu sebenarnya tu. suka rasa nak beli bawak balik tp macam mana pulak kan. tak kira next time pergi nak jugak beli. sukeee. disclaimer : harap maaf. perut tak terkawal. patut kena tahan nafas. lupe. hahhahaha  ::

aku ngan noy hampeh aje.
konon nak mandi kan.
sekali elok sampai. duduk kejap. ada dua mamat salleh ni sampai. terus masuk.
sekali aku ngan noy segan nak bukak baju masuk. boleh.
hasilnya melepak la tepi tu sekian lama sampai dorang gerak.
tapi tak lama pun la. dalam 20 minit je kot dorang mandi.
sbb time tu tak panas. so dorang tak suke kot.
lepas tu baru aman.
eee over kan nak aman2. kau ingat tu kolam kau yg punya? ;p

elok masuk pun panas. 
so terus la feeling miami kan. hahahah.
siap sun bathing. rasa nak lempang diri sendiri.




noy siap ejek2 ok.
sebab dia kata aku over siap swim nak pakai sunnies.
ye la. silau n panas gila ok.
nampak je tak panas. tp percayalah panas mencucuk ok.
gambar banyakkkkkk gila.
tapi rasa tak sopan lak letak sini.
kang ada yang pitam tengok dugong terdampar tepi kolam kan.
so bagi light2 je la ok.
cukup la pic sikit2 ni.
peace out.



14 Comments:

F A R Y N said... [Reply to Comments]

weihhh..gambar yg last tu sgtttttt...

aku nampak hijau..miahahahaaahahah

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

wah bercuti2 lagi ke beb... bestnye tgk swimming... :)

daliAsrul said... [Reply to Comments]

best nye dpt g holiday... bali mmg a great choice. tp klu u suke g beach, nnt u g phuket plak... siang g beach n sight seeing. mlm ble g party kat bangla road n tgk pondan nye show... sure tergugat kite sbg pompuan. dia lagi cun weih... hehehe...

farah said... [Reply to Comments]

wah peej sexy!!! woot woot =)

mcm best je g holiday!! sgt jeles =)

suezensuzanna said... [Reply to Comments]

mmg miami!....kelas!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

peej! u're so hot! hehehe T_T

A.I said... [Reply to Comments]

wow! mmg feeling miami! (^_^)

C!kpuanmuda said... [Reply to Comments]

owh.. teringin nak pakai 2 piece tapi apa kan daya.. badan berbintik2 chicken pox. tskkkk

green apple said... [Reply to Comments]

fuhhh berpeluh aku kejap tgk gamba last. ko blur la macamanapun, imaginasi aku tinggi okkkkk.

Rina277 said... [Reply to Comments]

miss bali sooo much..bru2 ni gi duk sana seminggu pn x cukup..ye lepak kt beach adalah best giler sgt2..peej u adalah super hot dowhh..

IEKAN78 said... [Reply to Comments]

peej, akak sokaa pic last tu....cekci u!!!!

lilyickis said... [Reply to Comments]

hot momma! =D

teringin jugak pakai begitu, tapi keyakinan diri adalah sangat low gitu. heh.

mYpRecious said... [Reply to Comments]

suke je gune ayat lawak mcm dugong terdampar tepi pantai tu.. mengekek i gelak sorang2 ok..

auwww u look green.. =P

adayinmylife said... [Reply to Comments]

Wah.. Beshnye Bali... Last Pic 2 Awesome!!!!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...