Instagram : @peejburhan

am i the only one who is facing this or what??

fucking shit.
aku tak boleh nak update ok.
problem with uploading the pics to blogger.
aku je kena ni ke korang pun sama???

entry before this aku nak load je amik masa more then an hour ok.
babik betul tau.
bila aku load kadang2 kosong.
tak pun bila dah boleh upload. aku kena click pic tu baru tekan ok untuk appear dalam entry box ni.
bila dah tekan. tapi tak keluar pun. dia dok terkelip2 je bar tu. herghhhhhhhh.
tapi kat html coding gambar tu dah ada. ape ke halnya ni.
cibais la. benci ok.
aku nak update pasal my holiday trip lah!!!!!!!

so apa masalahnya?
blogger ke?
korang ada kena tak?

7 Comments:

Siti Nornadiah said... [Reply to Comments]

biase jer upload gmbr..

lagi satu page u mcm berat jer peej. bila bukak macam slow sikit. scroll pon sama..byk iklans kot?

:D

swit@kon said... [Reply to Comments]

peej. aku ok jek!

dyan said... [Reply to Comments]

hmm laptop baru? eh..eh.. ok abaikan =)

Benz said... [Reply to Comments]

aku xde prob kot upload pict. tp page ko sejak tukar layout cm berat sket la.. err.. ada kena mengena ke ni? huhuhu

lily lotus said... [Reply to Comments]

erkk..harap2 ok pasnih. nak baca pasal the trip

peej said... [Reply to Comments]

nadiah - ye ke. sekarang sudah tukar layout ok x?


switakon - ye ke. apesal aku punya prob gila babs punya. bencik ok.


dyan -takda la. belum mampu uolls


benz - aku ada terasa jugak. tp ni dah tukar ok x? tp prob sekarang adalah tang upload pic. tension ok.


lily lotus - tu la. selalu nak uoload prob. last2 upload separuh save aje. sambung bila rajin.

Benz said... [Reply to Comments]

haa..dah ok sket. aku rasa internet kot. dulu zmn aku pakai maxis berukban tu mmg bertaun lah tunggu upload. last2 satu hapah x kuar. cam aremmmm!
tp aku guna broadband..mmg diakui tahap sakainye. if fix line cam streamyx ni, not sure pulak. surfing semua xde mslh ke? cuba ko try download lagu ke... tenguk average speednye brape. huhuhu

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...