Instagram : @peejburhan

akhirnya abis jugak.~

ok last entry. pheeewww.
abis jugak kan. maaf la yea. kata pemalas lipas.
sebulan baru baru nak abis buat entry.

so ni pic sekitar airport n dalam plane.
nothing much la.
enjoy the piccas ye.

:: mushola?? macam kelakar perkataan dia ::


:: ma, handbag yg kiri tu mcm mama punya purse. sebijik ::

noy yang gila.
dia ni dah menahan nak pergi gucci daripada kl ok.
masa pergi pavillion berkali2 dia nak masuk aku tak bagi.
so kerja kita orang adalah jalan2 jauhkan diri daripada gucci.
tapi perempuan ni macam ada magnet. pusing2 tiba2 nanti dah depan kedai tu.
tapi berjaya la tak beli apa2.

so masa kat airport tu.
dia nampak gucci teruja la.
siap tengok itu ini.
aku terus sound la. aku cakap kau ni kata taknak kan. bebel2.
tiba2 minah tu sentap n terus keluar.
ok la kan. aku ingat ok. sekali dia buat silent treatment.
siap kata aku menggelabah semua. duit dia suka dia la.
ok fineeeeeeeeeeeee..aku ingatkan je.
sebab nanti dia yang bebel2 cakap kat aku mana pergi duit2 la apa la.
tu yang lepas tu masuk balik. harus dia rembat jugak handbag ye.
suka hati la yek. duit dia.
tp murah daripada kl la kan. siap air crew dapat discount semua.
ok takda la murah mana. aku tetap akan tercirit la if nak beli kan.
murah dalam rm300-400 dpd klcc la.

:: dia beli yang itu. tengok la tu. sikit punya ceria muka. kalau tak sentap siap tarik muka ngan aku ::
:: keceriaan yang terbawa2 ::
:: aku tetap comot macam org mati laki tsk ::
:: tempat duduk takda. so kasi lepak cafe sat. bagus cafe ni. siap offer nak hisap rokok tak. so dia bg seat belakang2 sikit. i like ::

benci tau kastam indon ni.
ok la fine aku tau xleh bawak liquid lebih 100ml.
aku lupa simpan sun block tp tinggal sikit aje. tetap la nak rampas kan.
sebab botol tulis 125ml. fine.
pastu siap belek perfume aku. dah la baruuuuuuuuuuu.
rasa nak lempang. siap belek2 tanya berapa ml ni.
nasib botol tu 100ml .
kalau tak mesti feeling nak rampas kan
serious kalau dia rampas. kat situ jugak aku pecahkan perfume tu.
wah kira marah abis la tu. n dengki taknak bg dia guna ke apa.
damn u.

flight ok.
takda tido ke apa.
makannnnn aje ok.
amikkau gila tamak macam2 order.
mula2 mmg dah pre order. lepas tu rasa tak puas siap order2 lain pulak. hahahah.

:: nasi lemak agak stone ::

:: matiklah siap pakej krispy kreme bagai kann. ;p  ::


:: pastu amik set ni pulak. muehehehe. amik kau banyak gila makan ::

takpa sekali sekala.
bukan selalu naik kapal terbang kan.
wah alasannnn.
balik je punggah bag. kejut papa n mama.
harus la happy je kan.
sebab mmg banyak beli barang utk rumah n dorang pun.
penuh satu coffee table barang dorang je.
yang aku la punggah2. tgk yg banyaknya baju tido. apakah?
nak buat hape baju tido kan. gilo.

ok itu aje kisah percutian ke bali.
nanti aku tepek no pak wayan tu ye.
ramai nak kan.

7 Comments:

A.I said... [Reply to Comments]

fuh!! puas ati aku baca entry kau gi holiday ni. ngeh ngeh..feelig la kengkonon aku pon gi skali ngan kowang. walhal, nk gi betol2 ntah bila zaman! ;P

chumel je nonoy merajuk kau ingatkan dia tu. last2 ceria gak dpt beg gucci. isk, gucci?? hohoho..dream dream dream only!

lily lotus said... [Reply to Comments]

sengal lah kastam tu. huhu

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

akhirnya percutian dgn penuh kegembiraan... seronok tgk gambar2.

sI tEDI said... [Reply to Comments]

mushola : bahasa arab musalla.. surau..

ejaan dia macam pelat!

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Menyampah mama, kat KL tak de set handbag dan purse sekali kann.. so not matching what I have now...hu hu hu

Its okay kalau ada duit lebih, beli lagi! ngeee....

Rina277 said... [Reply to Comments]

peej..ko ada x dgr diorg sebut perkataan bensin mcm ayat "sebentar ya..saya cari bensin dulu kemudian baru boleh kemana2 aja"..mula2 aku igt rokok benson skali rupe2nyer bensin tue minyak patrol..jauh btul bunyinyer..

Take It Or Leave It said... [Reply to Comments]

super sronok baca entry holiday ni..
tak sabar nak pegi hujung thn ni..nanti post kan contact ni pak wayan tu ye..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...