Instagram : @peejburhan

small celebration~

so lepas noy settle pasal gigi dia.
kita orang plan nak makan2 n tengok wayang.
since akan ikut jalan curve.
so lepak situ aje.
ye la kalau nak redah kl petang2 macam tu memang pitam la kan.
jam melampau. dah la shopping complex kl ni parking gila la mahal.
dah berapa kali kita orang lepak situ. pernah kat klcc sampai rm20 ok.
melampau betul. n pernah lepak pavillion tak sampai satu jam tp parking rm8 kot.
gila melampau.


so anyway kita orang ke curve.
mula-mula beli ticket kat ceneleisure. beli ticket.
time tu takda cerita menarik nak tengok.
so beli je apa yang di suggest oleh a friend.
then dapat ticket. time to eat.
noy kelaparan walaupun tak rasa pun bibir sendiri.
aku masih kekenyangan sebab masa tunggu noy tu sempat ke bakery. mueheheheh.
sempat bedal sausage cheese bun. hahahah.

tak tau mau makan mana.
so kita orang ke italianese aje.



:: simple tapi sedap. me loike ::

noy je order.
tu pun order something yang lembut n senang nak makan.
ye la. kang ada yang comot makan sebab tak rasa bibir sendiri kan.
nasib aku tak order apa. sebab portion gila besar. boleh makan 3 orang.

:: chicken lasagna ::
:: creme brulee..nom nom nom ::

oh aku order ini. sukeeeee.
teringin nak makan dah lama.
kawan aku dah bagi recipe. tp punya la leceh nak buat dia kan.
so ni nampak ada. harus order kan. sedap. me loike.
tapi lagi sedap masa makan kat rumah kawan aku tu. 
uwaaaa. i want. 

then sementara tunggu wayang n lagi sorang kawan join.
kita orang jalan2 shopping lite2.
takda la shopping apa. tapi aku mencari seluar untuk panggilan pulau.
nasib ada. suke. murah pulak tu. berbaloi-baloi. :D
letih jugak la berjalan ke curve. kejap ikano. then curve again.
aku ni memang pemalas.
if lepak suka duduk berjam2 sembang2. me not like jalan2 ok.
n lagi satu. beli la berapa banyak kasut pun. aku keluar mesti nak pakai selipar bodoh aje.
tapi hari tu getik lebih pakai kasut kan. konon nak lawa la sikit. bday kan.
tah apa motif tah. padahal aku ngan noy aje. hahahah.



hasilnya lepas tu memang sakit pun kaki ini. cehh.
so selepas ini we stick to wearing selipar aje la yea.
kosser nak bergaya sakan. bikin penat ajo.

anyway kita orang tengok cerita the book of eli.
aku macam tak gemar sangat cerita2 action ni.
tapi dah ada orang tu nak tengok. so layan aje.
tapi suprisingly cerita dia best gilak.
aku suka je. aku rasa jalan cerita yang sangat menarik n gempak la.
paling best tang ending.
so sapa belum tengok boleh la tengok ye.
aku malas nak bagi review ke apa.

oh itu je sambutan hari jadi saya.
takda sambut apa pun.
session makan n tengok wayang aje. ;p

5 Comments:

ZIANA ♥ FARREL said... [Reply to Comments]

kiranya kasut2 u tu jadi perhiasan dalam gerobok je la ek?heheheheh...
*i pn jalan xsuke pakai heels, much comfort with crocs.harung 1 kompleks pun xpenat!

Ann said... [Reply to Comments]

cantek laa wedges..C&K ??

NenekPenne said... [Reply to Comments]

mmang...kat itallianes tu portionnya besar....

semoga panjang umur, murah rezeki dan dpat jodoh yang baik2...

amybarakbah said... [Reply to Comments]

i watched dat movie also.. oso dengan hati gan amat berat tp citer tu best kan :)

unsangkarable lah ending dia.. specially si ELI itiew.. :)

peej said... [Reply to Comments]

ziana - kan. selesa lebih. tp still nak beli kasut jugak. tak faham ngan diri sendiri. hahah.


ann - tak la. beli kt vincci klcc.


nenek - terima kasih :)


amy - bestkan? kira tak menyesal la tengok. :D

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...