Instagram : @peejburhan

simptom2 ketuaan yang tidak dapat dielakkan~

aku tak tau apa kena everytime keluar memang dah takda rasa nak ambik gambar langsung.
so if takda gambar , maknanya takda la nafsu nak buat entry bergambar.
so konon nak buat entry biasa-biasa aje la.
masa yang paling banyak idea masa nak tidur kan.
time tu memang macam-macam benda main kat otak ni.
dengan harapan, takpa esok la tulis blog.

masalahnya pulak.
bangun esoknya. dok depan pc. blank.
langsung tak ingat apa topik yang konon terasa nak cakap kat sini. what the hell.
apa ke teruk benar ni. mungkin kena mula merajinkan diri makan kismis n kurma kot. pfffttt.
i seriously need my laptop back la.
apa ke lama sangat orang kedai ni nak simpan ni..huarggghhh.
at least if ada, if terasa nak buat satu2 entry tu. boleh terus buat.
tak pun draft ke apa ke.

ok tu satu ciri-ciri ketuaan.
payah betul nak ingat.
second. aku rasa 2010 ni tahun banyak sakit la untuk aku.
sakit melampau tau. ok takda la penyakit kronik.
tapi macam if demam sampai melampau2.
if sakit gigi pun sampai ke seminggu.
period pain tiap bulan kena. keji gila weyh. dulu if kena pun setahun 2 kali aje. so ok la kan.
ni at the moment sakit lain pulak. wtf la.
sakit badan tak payah cerita la kan.
tah apa kena tiba2 nak sakit entah.

me not like la all this.
nak kembali ke zaman remaja can ah?

6 Comments:

NenekPenne said... [Reply to Comments]

me also tua....
period pain every months and need to dose up ponstan.. 500mg...

Emma said... [Reply to Comments]

Peej! Tadi u ngan Noy pegi Alpha Angle ke? Rasanya terserempak dgn korang tapi macam tak sure hehe. Think I saw you guys masuk Johnnys?

~BEE~ said... [Reply to Comments]

sabar...simptom tua mmg camtu kot...ko nak kembali remaja? boleh...young in heart orang kata...(sambil motivate diri sendri gak)

green apple said... [Reply to Comments]

aku pun selalu lupa beb. tu pun cara-cara letak desktop calendar ngan reminder kat phone, pun kadang2 terbabas jugak. aku rasa ni tanda2 nak kiamat jugak la.

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

kau orang masih muda lah..jgn fikir tua cepat sgt...Think positive all the way, surely it helps.

lily lotus said... [Reply to Comments]

ehh u mmg sentiasa maintain remajakan :D

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...