Instagram : @peejburhan

serious tak tau nak buat apa~

it's 1ish pm.
baru bangun. nice eh?
bangun je msg segala notification n email penuh dekat hp.
konon nak approve daripada situ je la kan.
sekali amik kau banyakkkkkkkk gila. tak sanggup. so kena la guna jugak pc.
senang approve daripada pc terus. kalau kat hp kena 1-1 kan. pengsan.
laptop aku tak hantar lagi repair. so tau2 je la. memang sekarang aku jarang sangat la online.
nak singgah blog orang pun tak dapat semua.
tu yang banyak online pakai blackberry aje. so minimum je la kan.

takda plan apa hari ni.
sebab kejap lagi nak teman noy pergi dentist.
dia nak buat whitening la apa la.
dia bukan ingat tempat. so kena la teman.
dah la 1-2 hours benda tu. hoih. confirm buhsan sorang2 dok situ.
orang siap tanya takkan bday aku ..tu aje aku buat kan.
abis tu. nak buat aponyo?
ala bday aje.
plus aku extra ordinary. bitrhday 2nd march.
tapi sambutan boleh carry forward sampai 2nd april. mueheheh.over kan uolls.

tah la maybe after settle kat dentist pergi la mana2 kot.
wayang ke. makan2 ke.
itu je la pun kan. apa lagi.
tak sure nak pergi mana. tak decide.
adakah the curve, atau adakah pavillion.
kalau rajin..silap2 nanti malas. lepak je la kat mana2 area sini.
ok la. nak mandi..jap lagi arpound 2ish nak keluar dah.

oh thanks to everyone yg wish.
menyengih je baca comment2 korang tau.
korang ni layankan je perempuan tua tak sadarkan diri ni kan.
ye laaaaaa..tau la mak bukan 21. tapi tengah cuba sedaya upaya nak feelings muda.
tak tahan kepada mereka2 yg bg aku harapan palsu kan.
dah elok tulis 'birthday ke 21 + 6'
motif nak tambah2?? saje nak sakitkan hati kannnnnnnn. hahahahahaha
ok la..cioa lovely people. :D

1 Comments:

~MaNjAmAS~ said... [Reply to Comments]

halu sis, nk tanye..cam whitening tu, brape ek reganye?

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...