Instagram : @peejburhan

nom nom session~

akhirnya dapat continue cerita hari tu.
few days back nak update tp internet gilo.
bukak fb tak boleh. blogger pulak i tekan new post dia macam loading aje. tak abis2 gilo.
then esoknya modem kena kilat la pulak.
so kena tunggu sehari untuk dorang tukar modem baru.
then masuklah entry episode kisah cinta lama. hahaha. gedik sampai dua entry pulak tu.
phheewww..ni baru la boleh nak sambungg.. :D

lepas beli washing machine tu makan time.
dorang ni tah apa punya ketagih memanjang nak makan subway.
so ok je la kan.
konon feeling boleh la diet kan makan sandwich. wahh..diet ke uolls.
ice pulak baik hati hari tu tolong snap2 kan. ;p
so sila la tatap.


serious walaupun sandwich aje.
tapi boleh terliur n tamak masa nak pilih tu ok.
siap rasa nak tambah2 benda lain.
tp haruslah sabarkan diri sendiri supaya tak tamak. so pilih mana yang standard aje.

then gedik lagi noy n jonet ni.
ketagih iced mocha pulak.
so beli makan kat subway. tapi makan kat starbucks la.
plus kerusi dia comfort lagi la :)
sorry aku ni hidup di kelilingi manusia gediks. 


:: mine. tak ingat aku pilih apa. tapi sedappsss :D  ::
:: noy kelam kabut nak tweet sebab nak pastikan dia punya keluar dulu baru aku. sekali twitter sewel. dia tak dapat tweet. hahahah. padan muka kau syaiton. ::
:: jonet si minah ceria. aku tak tau la kenapa aku sayang sangat perempuan ni. baru minggu lepas lepak ngan dia. tapi ni rindu lagi. haih. ::
pasanagn pengantin baru ni.
ni pun menghilang ni.
sebab dorang dah dok nilai kan.
sepi aje. bz 'explore' rumah baru kot. hahahha.

then lepak rumah aku.
sembang2. sampai masuk cerita hantu semua.
pastu masing2 takut, nice.
lama jugak la lepak. ada sampai 2ish am kot.
weyh mana korang ni.
mau lepak gossip2 laaaaa...

ok itu aje.
nak menyiapkan entry2 tertunggak yg lain.
haha yeahhh rite. aku memanjang cakap macam tu.
tp nanti sepi je blog ni.
ok bye-bye.




5 Comments:

tash... said... [Reply to Comments]

setiap kali menyinggah blog ni..aku memang akan kecur leler tahap dewa..tapi i loike...

peej said... [Reply to Comments]

Tash - hahah sorry. What to do. Tuan blog kerjanya makan ajo. Takda benda lain nak cerita.

Anonymous said... [Reply to Comments]

to k.peej :)
kak,sy silent reader akak,sy blaja agama tp sy suke bc akak pny blog.wpun akaknye cara idup xsama ngn sy tp sy sgt2 respek akak sbb akak NAMPAK IKHLAS. n sy taw at the end akak pny lifestyle jgk akn brubah to b more better..tu hrpn sy :)
mulekan g wat bnd baik sket lame2 msti rase nk wt lg...tglkan bnd2 xelok lame2 msti nk tgl trus :)

~BEE~ said... [Reply to Comments]

bertuah peej dapat kawan2 rapat yg baik n memahami...terhibur dikala duka bila baca blog peej..

peej said... [Reply to Comments]

anon - thanks dear. Insyallah i will. thanks for the prayers dik :)


bee - tu la. senang dorang ni tak banyak kerenah. nak kawan pun senang aje tak pening kepala. at the moment dorang la kena pening kepala dgr cerita2 ku. hohoh.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...