Instagram : @peejburhan

nice one~

hari seharian tak boleh pakai bb.
try tweet n check fb semua tak boleh.
nak load pun takda.
blame it on the line.
sebab line teruk la konon.

noy have been complaining yang celcom dia problem 2-3 hari ni.
aku brag konon maxis is fine.
tiba-tiba hari ni aku tak boleh guna satu apa pun. wtf.
sakit jiwa tahap maximum.
everyday boleh kata 24/7 online guna tu aje.
so bila takda macam nak pitam ok.

tapi baru ku sedar rupanya line ke bar. huarggghhhh.
baru sedar bila nak reply msg2 orang.
aku ni memang suka reply lambat2 ikut suka hati sendiri.
sekali tengok tak boleh send sebab line barred.
then try la buat call konon. pun sama tak boleh. wtf.

baru2 ni dapat bill cakap tak payah bayar ape.
siap negative berapa tah. banyak jugak la.
then tiba2 ni dah bar. what the hell.
then nak bayar terus la online.
biar cepat2 boleh guna balik kan.
tapi sekarang tak tau mana bil hari tu.
sebab nak tau apa acc number.

super nice kan.
rasa seperti hidup tak lengkap.
wah gila dramatic kan. sepak laju2 please.
tapi serious betul ok.
imagine no laptop. now bb pulak tak boleh guna.
rasa macam nyawa2 ikan.
blup..blupp.blupp. * cubaan membuat aksi2 ikan*

1 Comments:

aida said... [Reply to Comments]

i think u facing similar prob like my fren..using maxis...kena barred..check kat branch kata dah reach limit 250..padahal dia limit 150...ridiculous...check kat hq..rupanya bil dia baru rm90...sewell la telecommunication line skang nihhh..jom komplennn..show no mercy!!!!..hahaha..aku yang emosi..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...