Instagram : @peejburhan

nasi ayam tak stone and entry experimental~

so last weekend ke mid valley.
nice aku punya entry petaling street on monday.
so masa kat sana tak dapat minum air mata kucing tu. pffft.

dah buhsan nak ke shopping complex area sini.
tu yang gedik lebih pergi midvalley.
konon nak tengok wayang. tapi takda cerita best untuk di tengok.
kat website avatar ada lagi. ingat nak tengok again. sekali kat sana dah takda. buduh.
so carik makan la.
nak makan nandos. tapi tiba2 kedai dia renovation in progress ke apa.
pelik padahal baru je 2 weeks back makan ada.
so ke chicken rice shop aje.

oh anyway saje nak experiment kasi letak pic extra large.
kalau rasa-ras x boleh terima tengok muka aku yang sememangnya large ini di extrakan lagi.
baik stop sekarang.
kalau tak confirm muntah.
hari tu tukar balik setting camera ke large. before this set vga.
tapi vga ni kalau large kan pic kat blog jadi pecah kan.
then tak boleh cuci lepas tu. so kasi tukar balik la.
tapi nak upload bukan main lamaaaa. tak sanggup betul.
tapi takpa. biasakan.
wah aku ni sesuka hati buat extra large. tah-tah terlebih border karang.
takpa try.

:: hohohoh...gila besar kan. nampak tak sopan pulak pic sepenuh2 blog. lantakkk. ::

oh btw, tali terkeluar2 daripada baju tu ribbon.
benci lak aku. dia jahit hujung2 betul so sejuta kali terkeluar-keluar.
ikut hati nak potong aje. tapi if potong katanya time nak jemur susah. haiyohh.
oh masalah seperti biasa. rotation camera ni gila.
macam2 pic aku amik. yang ok ayam ni aje.
lain2 semua terpusing2 dengan sendirinya.
so malas mau tepek. tepek ayam aje.


aku suka ayam stim. nom nom nom.
order jugak kerabu mangga n wantan soup.
tapi makan adalah tak habis.
sebab nasi dia jelantah ok.
gila potong ok. i mean dah la lapar melampau.
terbayang keenakkan. ratah nasik dia pun sedap aje.
sekali jelantah kan. malas nak complain.
kalau complain pun if dia tukar nasik tetaplah jelantah kan.
so bedal aje. jawabnya tak habis. so habiskan yang lain-lain aje.
tapi tah apa-apa la kan. tak jaga standard tau.

nway, so macam mana?
adakah okay meletak pic sebesar alam macam ni.
or stick it to large aje? jangan gedik nak extra large ke apa. :)



10 Comments:

Siti Fatimah said... [Reply to Comments]

bes jgk gmbar besar2 ni. teruskan usaha. muahahaha

mazzuana said... [Reply to Comments]

peej, serius lama giler nak tunggu your site load page.....tukar yang lama balik yer, pantas dan tuntas!

NenekPenne said... [Reply to Comments]

ya ya ayam steam adalah best...lembut jer kan... nom nom nom....

ada tanya budak kedai tu, kalau i nak beli sekor ayam stim tu boleh tak? kata budak tu..BOLEH....tu lagi 2 thumbs up....

A.I said... [Reply to Comments]

tepek gmbr besar2 ni puas ati tengok. abis segala mcm bijik leh nampak (^_^)

aNnAsUe'G said... [Reply to Comments]

ok la ni, baru la dpt tgk muke ko dgn clear! muahaha!

lily lotus said... [Reply to Comments]

besarlah best :D

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ok jugak gmbr bsr2, terutamanya gambar makanan!! haha dpt lebih feel *feel kelaparan di situ* :P

joegrimjow said... [Reply to Comments]

lama gile da kot x p mid valley
haishh


erkk
banyak kalori je nampak makanan tu

ceritacherita said... [Reply to Comments]

jelantah tu apa maksud dia? nasi mentah ke or nasi lembik?

Rina277 said... [Reply to Comments]

elok la letak gmbr besar2 camnie..puas aku menatap muke ko..tp klu gmbr mknan mmg rasa nk gigit skrin la..hehe..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...