Instagram : @peejburhan

Memang gila & jakun dia ni~

Semalam tido pukul 5 lebih kot sebab tengok tv.
Tadi around 9 dah terjaga sebab dengar noy bising2.
Sebab PG bukak tv kuat2 n lepaskan kucing.
Tau la kucing kita orang tu gila. Terlompat sana sini. Mmg tak tenteram la tido kan.
Terpaksa bangun. So terus pergi drive through Mc D.
Makan sausage mc muffin with egg set. Nom nom nom...
Tiba2 dengar bunyi kucing nak bergaduh.
Ingat hannan kacau lulu.
Rupanya hannan nak gaduh ngan kucing luar.
Rumah aku mmg byk kucing tah mana2 menumpang makan. Suka dorang la.
Yg tak tahan. Hannan siap kembang2 bulu. Kucing luar tu pun dok ngiau2. Hahaha
Bengong gila ok. Padahal dah tentu ada sliding door.
Lepas tu kucing tu relax aje. Dah tau xde motif kan.
Hannan la kecoh.
Dasar jakun ok dia ni.
X pernah kena belasah kan. Dah kena sekali baru sedor diri kot.
Me so sleepy la. Mata terkelat2 dah ni. Ok la afternoon-afternoon. Hohoh...konon mcm night2 la. :p
Ok tata
Sent via BlackBerry from Maxis

2 Comments:

mini_ace said... [Reply to Comments]

hehe. kucing hannan cuba tunjuk gengster. hoho

suezensuzanna said... [Reply to Comments]

pergh..sent via blackberry:)...eheh

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...