Instagram : @peejburhan

masih ada yang sudi~

hahah rasa nak lempang diri sendiri dengan title macam tu.
dah lama rasanya tak blogging secara aktif.
since takda laptop n asyik online kat BB aje.
ni pun berupdate sebab 2-3 hari ni line internet kat BB mcm harem.
so nak taknak kena la hadap pc kan.
sekali dah dok depan ni tak reti nak bergerak pulak.
ni orang lain semua dah bising sebab nak guna pc.

tadi tengah online nampak ini.
tiba2 terasa teruja.


50 is stalking.
quite a lot la for me.
kalau korang rasa tak banyak. lantak korang la.
biarkan aku seronok sorang2.
sebab tu tajuk entry gedik aje.
macam tak sangka ada yang sudi bertenggek kat blog takda hala tujuan ni.

aku pun dah ala2 malas n tak tau nak blog pasal apa.
balik2 cerita sama aje.
aku pun dah ala2 buhsan ngan cerita sendiri.
nak cerita pasal benda2 yg betul personal aku rasa tak best pulak. sebab aku rasa baik keep it to myself aje.
tp aku rasa blog ni macam series tau.
macam kau rasa nak ikut sebab nak tau what happen next.
so maybe orang rasa macam tu kot.
maybe aku sendiri menyampah. tapi ada orang yg suka.
so i guess nak tak nak kena teruskan jugak la kan.
ok tu je. nak sambung seronok sorang2.

10 Comments:

farra8979 said... [Reply to Comments]

hahaha, betul3x.. cam series.. esp. citer pasal tpt makan.. yummy!!!

A.I said... [Reply to Comments]

aku kalau tgk tengah ada 20 org intai blog aku pon dah boleh meroyan, apatah lagi 50! huahuahua

tash... said... [Reply to Comments]

blog pasal makan makan..nom..nom..teruja..yg lidah masak merah sedap tu kat area mana??nanti aku p kl nak paksa laki aku p sana..hahaha..

Eldy said... [Reply to Comments]

wa.. mantap2 !

Ayda Munir said... [Reply to Comments]

Peoples still love you:)

Anonymous said... [Reply to Comments]

Tak kisah la 50 ke 1000++ ke..janji ada org tgh stalking..hehe by the way i'm one of ur stalker la..haha mcm harem jek bunyi..love ur blogs.. u provide me something that is not boring for me to read n from u i know that ice dah kawen..hampeh ice kawen tak bgtau member UTM..hehe

-Ecah

peej said... [Reply to Comments]

farra - hohoh suke part makanan ke. harus di lebihkan entry yg macam itu.


a.i - heheh. tu la.macam tak sangka aje kan.


tash - ada 2-3 tempat. paling suka yg kat kg baru. tomyam 3000. ada pernah letak map dulu. kena try google blog ni la. oh if tak masak merah. try lidah masak pedas. lg syiok.


ayda - ;p ye ke?


ecah - hohoh thank u. eventhough i lead a very simple n plain life. benda yg sama je pun. dia tak ajak ke? keji kan dia. ngeh.

green apple said... [Reply to Comments]

ko rasa kan, hit counter ni betul ke tak eh? (bukan online user)

aku saje je nak test betul ke tak, memula letak statcounter, pastu at the same time aku letak satu lagi counter (yg skarang ada kat blog), pastu counter nuffnang lagi. bila aku check kan, semua tak sama. ada la kot beza dalam 700+. Agaknya tukang buat counter ni pun bangang matematik macam aku gak.

peej said... [Reply to Comments]

green apple - aku perasan jugak lain2.
statcounter n nuffang punya lain2. tapi aku sekarang mmg depend kat nuffang analytics tu je. sebab since dpd situ pun dorang buat payment kan. statcounter ikut mood baru bukak. :D
aku rasa tu yg paling boleh harap kan. takkan dia nak tipu since dia nak bayar berdasarkan tu kan. unless tiba2 dia buat ala2 rendah supaya bayar sikit aje. hohoh.

nasaoji said... [Reply to Comments]

peej, cam biasa, aku akn tulis, aku suke bebeno bc blog ko nih...

cuma, la ni, tgh simptom "baby" tak moh p "umh" lain..

jdnyer, andai nak citer tang privte diri sndir, buat le yg protect n3 tuuuu...nnt klu tak d luahkan, ko lak yg pendam sendiri, yer dakk...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...