Instagram : @peejburhan

makhluk-makhluk yang menggeramkan~

entry takda makna sangat.
just nak tunjuk makhluk-makhluk belaan kami yang menggeramkan ini.
seronoknya bila mama n papa takda boleh lepaskan dorang 24/7.
if mama ada je kecoh.
kucing tu terlompat2 sikit aje dia bising2.
kata nak bagi makan racun tikus la apa la. kejam kan.

so sila la tatap gambar-gambar mereka ini. :)

:: Lulu yang baik tapi suka loncat-loncat ::
:: eee geram kan. kau tengok deboob macam mana dia tu. tah apesal la dia ni. nak mengikut jejak langkah tuan dia kot ::
:: hahah aku tak tau apa motif aku buat macam tu. konon nak suruh dia pandang camera. hoih gila ke. kucing mana pandai bercakap. so hasilnya aku nampak sewel. lulu tetap comel ::
:: dah rimas la tu. mau melepaskan diri ::

hannan si penjealous.
mana boleh tengok kita lebihkan lulu.
jeling2 n sondol2.
so kasi chance amik pic ngan dia jugak.

:: tapi muka tetap nak marah2. bagi panahan mata. citt ::
:: kemarahan yang tak dapat di kawal. haha tipu aje. dia tengah nguap la. aku suka if dapat snap time ni. nampak mcm dia tengah marah kan. ;p  ::

hannan ni makin lama makin kurus la.
tah kenapa. ada orang kata sebab dia stress.
wtf, kucing pun nak stress.
dia ni dah sunat semua. tapi dia macam terlebih nafsu la. dasar arab.
so dia masih ngiau2 macam nak mengawan segala.
adakah dia stress sebab tu.
n why dia masih ada rasa tu sedangkan dah sunat.
tapi kesian tengok dia. tah apa masalah.
jap lagi nak bawak gi vet. nak tanya sekali.
pastu tiba2 aku rasa nak habiskan entry aku kat sini.

5 Comments:

FIERA said... [Reply to Comments]

kak peej, kucing fira pown same, bila refer kat doktor, die kate mmg mereka-mereka ada nafsu, tapi tak leh ngandung kan jer.... heheheh beza sket ngan manusia, sunat tapi leh ngandung....

mati ler melucah kat sini... wahahhaha

aNnAsUe'G said... [Reply to Comments]

si hannan tu sunat tak habis kot? sbb tu nafsu die masih membuak2! hahahah! geram ok tgk diorg ni, rasa nak picit2 & golek2 dgn diorg! eeee~

nasaoji said... [Reply to Comments]

mmg geram beb bila nengok kucing ghupe itu..ngn bulunyer...

klu aku time kecik2 dulku dpt pegang kucing ghupe itu, siap le, kucing tu yg jerit2 dek aku.. ;)

aida said... [Reply to Comments]

i think...hormonal issue....definitely...cuma tak bleh buat projekk ajer...nafsu serakah masih on..hahahhaha..

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

apakah dasar arab??? wahhhh kau ada experience peeja??? gagagaggaag

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...