Instagram : @peejburhan

kepenatan tapi layan aje~

lepas je abis wedding dorang plan nak karaoke.
seriously kalau ikutkan aku memang dah tak larat.
sebab malam sebelum tu aku takleh tido.
aku tido pukul 8am macam tu sebab tengok tv.
then around 11ish dah siap2 nak pergi wedding kan.
dengan panas semua. dengan layan sembang.
konon balik nak terus tido la kan.
tak dapat ok. dorang ajak menyanyi la pulak.
dah la ramai pulak tu nak join.
ok takda la ramai. tapi lebih la daripada muka2 biasa kan.

so mana lagi nak pergi kalau tak rednox low yatt kan.
so ini la muka2 yang pergi.
oh dua kawan rolex pun join.
aku tak ingat nama dorang la.
mula2 macam segan la jugak sebab ada orang tak kenal kan.
tapi tengok dorang relax aje so ok la. ;p
mana tak segan uolls.
kalau suara aku ni macam beyonce ke takpe la kan.
ni ala2 sedih je suara. haruslah segan kan. hohoh.

:; hohoh.. nysya join. amat jarang berlaku tu. so sebab tu la aku pergi jugak. ye la dia jarang dpt join. sekali dia dapat join takkan aku tak ikut pulak kan. ::

:: rolex pun ada. sedap gila suara dia. bg la lagu apa pun ok aje. ok dulu zaman sekolah dia suka la perform2. tp dah lama kan. mana la aku nak ingat. so amat kagum n suka la dengar dia nyanyi malam tu. dah semangat gila. siap dah ala2 buat concert performance dia. over gila . hahah ::
:: nysya mula2 segan2 aje. sekali siap berdiri kau. hahah. syabas ::
:: nysya - rolex n his two other friends ::
:: jonet ni if karaoke mmg energetic lebih. tiba2 aku tengok dia berbungkus macam ni. tah apa motif dia. rasa nak sepak muka dia laju2. tapi tang sanggup sebab aku sayang dia. so if korang ternampak dia dalam keadaan begini. tolong sepakkan dia untuk aku ok. hahah ::
::me n my lobster yg dah tak berapa lobster. sejak ada kereta sendiri suka keluar tak ajak aku. bitch ::
:: terpaksa ambik gambar second time sebab perempuan gila tu kata gambar atas tu dia nampak gemuk. rasa nak lempang kan. apakah gemuk macam tu. jadi gemuk macam aku ni baru insaf kot. herghhh.. ::

stayed sampai tutup la kan.
serious penat segala.
sampai je rumah memang terus tido.
dah tak pikir apa dah.



7 Comments:

ZIANA ♥ FARREL said... [Reply to Comments]

hahaahah...aku rasa noy tu cuma perasan gemuk je..mana ade dia gemuk..ok je..

Leen said... [Reply to Comments]

LOL, Noy dah main tinggal2 peej dah~~ XD

nasaoji said... [Reply to Comments]

amat riinndduu nak bc blog kamu!!!....

nnt time tgh pantang, akan d abiskan pelan2 mengkhatamnya... ;)

mmuuaahhh...

~BEE~ said... [Reply to Comments]

adoi...nak g karaoke xde geng...hubby jenis yg x pandai nak g karaoke ni dia x suka nyanyi2..

A.I said... [Reply to Comments]

gigih kowang kan??

wei, dh lama tak nampak batang idong tunangnya si nonoy. mana dia pigi? ooo ye. nonoy biasa kuar tak ajak kau kan. ekekekeke

Rina277 said... [Reply to Comments]

rindunyer nk kuar karok dgn geng..xleh jd nie..nk kene plan baik punyo pasni..eh ye la peej..mano mr.edan si nonoy..lamo dh xnmpk muko dio..

Nazihah Adli said... [Reply to Comments]

ohooo rolex... lama sudah tak nampak..sudah grad mmu ka?

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...