Instagram : @peejburhan

jumpa si kecik~

ok dont ask me when was this.
hoh lamaa gila.
rasanya awal bulan hari tu kot.
so rasakan dah nak akhir bulan baru nak update kan.
takpa janji update.daripada simpan aje dalam camera kan.

anyway after tina n her new born baby girl dah balik a week or maybe more baru la visit.
ye la, nak gerak siang panas melampau. tak kuasa nak keluar.
then bila malam macam tak elok pulak nak pergi kan.
tu pun asyik la tertangguh.
so tanya jugak dia. is it ok if datang malam.
ye la. dia kan kat rumah family dia. mana la tau tak boleh ke apa kan.
so bila dia kata ok. bergerak la kami.

went to her place around 8ish.
baby elok tidur.
yang si mikhail dah rancak bergerak sana sini.
dia ikut je kita orang.
siap buat muka ok sebab sampai2 je kita orang tengok adik dia dulu. heheh.
lupa pulak nak snap pic dia. dah besar.

omg. if rasa mikhail dulu kecik.
perempuan ni lagi kecikkkkkk. takut gila tengok.
ada la besar sikit je daripada air mineral botol besar tu.
hahah. motif samakan anak orang ngan botol mineral?
sepak aku plissss.
tak caya? tengok la ini.


tengok la tu. bantal peluk lagi besar daripada dia ok
time ni berat dia 1.9 kg aje. keciknya hoihhh.
dah kata kecik macam ni.
aku tengok aje la kan.
jangan kata nak cium ke apa. sentuh pun takuit ok.

:: muka lebih kurang macam masa mikhail baby. cuma dia punya rambut lebat lagi n hidung ada mancung. :D  ::
:: noy belikan baju2 ni. soo comel kan. masa noy tunjuk aku rasa kecik gila baju ni. sekali tengok baby lagi kecik. hahah. agaknya bila dia dah 3-4 bulan baru boleh pakai kot ::
:: tido pun nak senyum2 tu ::

tapi mata adalah sepet.
ikut mata sapa tu? *uhukkuhukk* sebab mata tina n najib takda sepet2 pun.
kau ada terkenan kat siapa2 ke weyh?
tapi mama cakap baby baru lahir memang mata macam sepet sebab bengkak lagi ke apa.
nanti akan ok. ye ke?
takpa kita tunggu dan lihat yek.

oh time tu tina cakap nak panggil apa.
elysa ke maryam? aku cakap maryam la kot.
sebab panggil mikhail, mika kan. so harus la sama2 n bagi sesuai kan.
n parents tina pun panggil maryam. so ok la.
jangan nanti kau singkatkan jari mary sudah. over ok.

oh gambar2 kami takda.
sebab masing2 comot tahap dewa.
so takmau menghantui korang.
so tatap muka manusia dan baju comel sahaja :)


7 Comments:

sayangsayangibu said... [Reply to Comments]

alahai comelnya..rindu pulak nak ada bb lagik ... hehehheeee..

-eLyNhere- said... [Reply to Comments]

bby girl ni ikut muke mama dia kot?
rasenye la. hehe.

darling8tabby said... [Reply to Comments]

alalaa...comey sangat...bibir dia pink kan...

Mrs.R @ Emi said... [Reply to Comments]

comelnyer maryam...

Tina Banana said... [Reply to Comments]

mcm anggur..kaler purple, hehehe...

A.I said... [Reply to Comments]

alolooooooooo...teciknye!!! 1.9kg je? isk....
tak lama lagi, harus la dia membesar tu. ngeeeeeeee. kompom bau dia sedap. fresh meat!

MiSs TOrA said... [Reply to Comments]

chumell sgt..gerammnye!!1

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...