Instagram : @peejburhan

dengki dengan aku ke apa ni?~

hoih benci tau macam ni.
aku bukan la selalu sangat dapat nak mengadap pc ke apa untuk nak update.
sekali sekala aje.
ni bila angin mau update sudah sampai.
blogger pulak buat hal.
upload pic boleh. tp lepas upload tu macam kosong aje.
macam damage picture ke apa.
tapi try jugak tekan kasi attach.
tapi kat macam kosong takda apa.
tgk html dah ada. apa niiiiiiiiiiiiiiiiiii???
aku je yang kena macam ni ke apa ni?

aku ingat nak abiskan la entry- entry yang sekian lama tertangguh ini kan.
takda la banyak mana kan, ye la katanya pemalas nak ambik pic kan sekarang.
actually bukan malas la. sebab dah lama sangat tak ambik pic if keluar ke apa.
sampai dah terlupa pun.
ye la. susah weyh. tah apa kena penyakit manusia2 ni.
semua tak bagi ambik pic la. tak nak masuk blog la. macam-macam kerenah.
so aku pun sudah jadi malas mau ambik pic ke apa.
so blog ni akan semakin berkurangan watak-watak pelakon tambahan semua.
kena tengok muka pelakon utama aje :D
so bersiap sedialah untuk muntah-muntah ok.

tu pun aku tah apa penyakit.
menyampah tengok muka sendiri kat blog.
macam segan pun ada. hahah gila kan. padahal blog sendiri.
so macam terbayang. aku sendiri pun menyampah.
ni pulak kalau orang lain tengok kan. lagi la muntah hijau kan.
so maybe tak lama lagi. muka manusia pun takda lagi.
tinggal haiwan, makanan, benda dan dot dot dot aje.
lain-lain tak payah sudah.

korang rasa macam mana?
haruskah teruskan macam blog ni zaman dulu2? penuh cerita2?
or just cerita benda2 biasa2 macam makan2, benda2 n maybe kucing ke apa?
atau dengan keadaan yang super malas ni. abaikan je la blogging ini?

shit gila melalut sudah entry ni.
serious tadi aku nak update pasal tempat makan baru aku jumpa yang marvelous.
tapi sebab pic tak boleh nak letak.
tak pasal jadi entry luahan perasaan pasal blog pulak.
ok la. tu aje. buhbye.

5 Comments:

Shaera Abdul Mubin said... [Reply to Comments]

kena macam ni jugak :(

muna said... [Reply to Comments]

aku tak kisah..ko merepek2 sesaja pun ok, cerita2 pun ok, tepek2 pic banyak2 lagi ok :D asal bleh baca blog ko je semua pun ok :">

aNnAsUe'G said... [Reply to Comments]

aku suke ko yg dulu, yg suke buat entry yg aku buleh gelak2 sampai nak terkencing.

ZIANA ♥ FARREL said... [Reply to Comments]

babe.u got award..please accept...thanks!!
http://wonderwomanituaku.blogspot.com/2010/03/first-time-dapat.html

Penari.Gendut said... [Reply to Comments]

I don't really care sebab apa apa kau tulis pon mesti ada unsur unsur luc..eh, I mean unsur unsur kelakar. HAHaaaa

I laikeeee

Mix it up pon boleh, kejap emo post, kejap cerita ceritun, kejap gambar makanan yang boleh membuatkan aku terliur. You knowww

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...