Instagram : @peejburhan

birthday with the oldies..hahah~

last week uncle bor n aunty bada datang kl n spend few days kat rumah kita orang.
so birthday uncle borb was on the 26th.
so celebrate la malam tu.
konon nak order pizza bagai. rupanya tutup cepat. called around 11pm dah tutup. ceh.
so beli cake aje.

takda siapa pun.
papa mama, uncle bor aunty bada n me.
noy kerja ada standby malam tu. PG pergi mana tah.
so mak je la perempuan muda kat situ/
wah feeling muda ke uolls?
lawak aje layan dorang ni. merepek2 aje.
paling tak tahan jiwa tertekan. orang2 tua lawak lucah.
ok aku ni takda la baik sgt sampai takleh dengar benda2 tu.
tp coming from ur parents n ur uncle n aunty adalah tidak best ok.
ngeri ada la.
banyak kali kena remind dorang, " korang ni stop it ok. ada orang yg masih muda n belum kawin kat sini"
wah ayat takmau kalah kan. hahahahhaa.
tak membantu pun. aku ala2 tak wujud je kat situ. cehh.

so here r the pictures for malam tu.

:: chocolate indulgences ..aku teringin nak makan blueberry cheese tp ramai request chocolate cake. so fine. ::
:: serious terasa muda malam tu dikelilingi mereka2 ini..haha matiklah mulut puaka aku ni kan ::
:: uncle bor excited lebih org nyanyikan lagu. siap bergoyang2 sakan. sbb tu gambar gegar2. bukti keterujaan beliau ::
:: sebak moment ::
:: haha papa teruja lebih siap bertepuk tangan uolls ::
:: wah siap ada hadiah ::
:: tiba2 rasa kelakar lak ngan pose uncle bor ni. macam iklan2 nak promosi produk gitu ::

oh uncle bor ni cousin papa.
masa kecik2 sampai remaja kira geng la.
dorang ada berempat..papa, adik papa..uncle amir, uncle bor. n sorang lagi jirang dorang uncle dave.
sebab tu rapat sampai ke tua ni.
bila dengar dorang cerita zaman dulu2 mesti gelak2 aje.
hmmm..aku takda cousin yang rapat macam tu la.
akuni balik2 kawan ngan noy aje. hohoh.

oh paling best malam tu.
walaupun belum bday aku.
tiba2 aku pun dapat hadiah ok.
alang2 la kot sebab berapa hari lepas tu bday mak pulak kan uolls.
so papa bagi ni :D

:: hahah. sukeeee ::

dapat tempias. i like.
tp masa actual bday dah tak dapat apa la kan.
cake pun aku tak mintak.
sebab cake yg ni pun tak abis ada je dalam fridge.
ala lagipun tak kuasa dah haih nak tiup2 lilin bagai.


so itulah sambutan hari jadi bersama oldies kat rumah.
memang tertekan ok.
pitamsssss.


7 Comments:

lily lotus said... [Reply to Comments]

happy birthday untuk mereka :) bestnya semua sporting habis semuanya

~BEE~ said... [Reply to Comments]

wow...dpt perfume burberry....bestnyeee....

SyaMansor said... [Reply to Comments]

bestnyaaaaaa.....
simple yet sangat meaningful. kalo celebrate kat luar merasa ke nak melawak lucah bagai.. hehe

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

parti harijadi org2 veteran ni mcm tenang je kn. xdenya tindakan di luar kwln semua tu. buih2 apatah lagi. wahaha

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Do I miss something?? Lawak Lucah?? Mama tak tahu pun..

-eLyNhere- said... [Reply to Comments]

eh pepium same~ hehe.
bau besh tp xtahan lame sbb EDT.
kek tu nmpak menariks.... nyummey..

peej said... [Reply to Comments]

lily - terlebih sporting sampai nak pitam.


bee - hehe. tu la. dapat tempias. ;p


sya - ada dorang kesah ke? suka hati je dorang ni tau.


wani - buih2? kalau ad aaku orang pertama terjun dpd bangunan tinggi. tak sanggup.


mama - memang la. mama mana dengar. tau makan kek je mama tu.


elyn - ok la. i suka bau keras sikit. burberry jenis sweet2. tp dah dpt. suke aje kan ;p

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...