Instagram : @peejburhan

slot selingan~

sorry for the long silence.
been very busy.
takde masa nak online n satu lagi gambar nak update takde.
sebab halfway battery kong. so harap camera orang.
kena la tunggu dapat pic baru boleh update kan.
so dah dapat ni baru la ok kan :D

so before buat entry malam berinai besar.
kita buat entry ni dulu yea.
tunjuk hantaran n bilik pengantin.
so far ramai pulak request buat kan hantaran,.
tapi apa la penyakit aku ni suka tak confident dengan hasil kerja sendiri.
sama jugak masa kat wedding ayol ni.
bila tengok hantaran sebelah. terasa rendah diri aje. ;p
bengong kan.

sebenarnye ada je ambik gambar satu2.
tapi mak kan pemalash lepas uolls.
so kita kasi letak yang sekali harung la yea. huahua.
takpe if aku kawin aku kasi cover semua yea.
wah motif tiba2 aku pulak kawin apehal kan.

:: hantaran from the bride ::
 :: hantaran hasil kerja saya ;p ok bukan la aku buat 100% of coz la family members tolong2 bagi idea kan ::
then lepas makan semua adalah panas.
so me n noy lepak dalam rumah..sejuk sikit kan. ngeh2.
sembang2 ngan mak zeity.
pastu mak zeity ajak naik tengok bilik pengantin.
wah matiklah meriah gila uolls bilik dia. pitam kejap.
betul punya malam pertama kan. haha lariksssss.

king size uolls.
bak kata green apple. baru la aksi 4 penjuru kan. hahahhaa.
ni aku kira ambik bahagian ni aje.
motif ambik katil aje kan?? haha.
very the impresive. i like.
:: so gedik kan. kiri kanan kat side lamp tu siap ada gambar masing2. cea cea ::

ok itu aje.
tiba2 tak tau nak cakap apa.
nanti aku update lain pulak ok.
ta-ta

10 Comments:

ZIANA ♥ FARREL said... [Reply to Comments]

hahahha...mmg pitam...mau marathon 1st nite sbb katil king size..miahahahahahha....lagik2 gulin2 kat petal tu kan..LOL

Ayda Munir said... [Reply to Comments]

U did well..cantik hantaran:)

mYpRecious said... [Reply to Comments]

wahh kagum tgk bilik pengantin.. mmg betul cantek and meriah.. ginilah baru name raja sehari.. huhu

salzahari said... [Reply to Comments]

muahahahha...gila katil king. takut nak tidoq gitu punya nala besaq katil dia! dah mcm emperors haa.. hihh..petals tu kalau letak sikit je di hjug adalah lebih sweet dari penuh cenggitu!

raF|za said... [Reply to Comments]

wah, bilik sungguh meriah. hehehe..tak sabar nak tgk pics lain². nways, congrats to your brother and also to your family :D

p/s: hi peej! am one of ur silent readers

A.I said... [Reply to Comments]

mak aiii..bilik..

ini macam punye bilik, 8 round pon bleh. eh!

NenekPenne said... [Reply to Comments]

tengok gambar jelah..harap my 2nd wedding will be more meriah compared to 1st wedding...ha ha ha..tetiba terkenang....

green apple said... [Reply to Comments]

gila gorjes sialllll bilik dia. ini macam kalau aku toksah kata pat penjuru, habis kat siling aku gayut sekali.

Ajipp said... [Reply to Comments]

wahahahahha hawau je kak di sampai ke siling peginya...

tp siyes best bilik raja sehari ni...
tetibe saya rindu kat bilik saya jugak hahahhaha...

Cujie said... [Reply to Comments]

wow bestnya bilik panten...
kenduri ni belah melaka ke...
biasa tgk org melaka je naik tandu
pastu siap bunga api bagai...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...