Instagram : @peejburhan

meriah..meriah~~

semalam tgk p.ramlee pukul berapa pagi.
tau-tau dh tertido kat depan tv.
noy ajak naik atas pun malas aje.
hasilnya pukul berapa pagi tu dah terjaga.
sebab papa n mama tu kalau sembang, macam nak bagi jiran selang berapa rumah pun dengar.
abis nak tido macam mana ye.

ni mata masih terkebil-kebil.
ingat mau sambung tidur. tapi semua barang2 dah kena simpan. herghh.
so kasi buat la ini entry yea.

oh ni entry untuk malam berinai besar.
yang tau kita orang dah tertidur mati jugak la.
sebab penat sangat kot.
siap silent n vibration handphone pun kasi tutup ok.
sebab tak mau gangguan.
hasilnya pukul 8ish bangun terkejut masing2.
sebab janji ada sana at 9pm.
nasib make up still ada kat muka. so kasi touch up aje. hahah.
buruk perangai weyh. don't try this at home.

dah satu lagi bagus. aku tak bawak baju extra ok.
bukan aku aje. kita orang bertiga tak bawak.
ingat nak je pakai baju biasa. tapi macam very rude la pulak.
plus tau sangat. parents aku harus menaga kalau kita orang sesuka hati macam tu.
sampai tengok ramai je pakai biasa. ciitt. tapi takpa. family kena proper la kan.

:: noy - cousin nxsa - me ::
:: ayol n noy ::
:: me & PG. keji bagi aku syok sendiri ::
:: tengah tunggu tandu datang ::
:: muka teruja ::
:: wheeeeee... gila gayat kan. dorang siap naikkan tinggi ok. kalau aku confirm dah menjerit2 kot. motif tiba2 aku? silap2 x naik pun. orang tak larat kan. pitam ::
:: group marhaban ::

jauh jugak la dorang berarak ngan tandu tu.
then ada bunga api bagai. macam2 jenis bunga api la.
macam dah nak sambutan new year gayanya.
time ni battery aku dah abis.
so harapkan camera orang :D
so ini hasil gambar2 yang ada yea.
so nice. i like it.
enjoy the photos. tiba2 malas nak caption bagai.







ok thats it.
lepas settle tu semua makan2.
then session sembang2 la apa la.
buat temu janji untuk program malam hari.
then gerakssss.

6 Comments:

ZIANA ♥ FARREL said... [Reply to Comments]

cantik theme color baju uoll...mmg dr jauh dh nampak..i suke bright color..nice je..

Cik Cookie said... [Reply to Comments]

congrat kat yg dah jd laki org tuh.
tggungjwb besar tuh.


cc rs nampak kamu ahh smlm kat subway jusco au2.hehehehe
nak tegur tapi cc cam malu lak.
ngeee

qaseh said... [Reply to Comments]

mmg meriah giler...siap naik tandu n ada bunga api lagi....

Anonymous said... [Reply to Comments]

lor...gamba ayol & zeti ke dalam metro haritu.
patut la rase macam pernah tengok je.

sorry peej, saye takde blog.

Intan ~ Nur Azlina said... [Reply to Comments]

salam peeja,
hohoho.. confirm la yg kuar paper aritu ayol & zeti erk.... masa tgk pic kt Metro tu, mcm kenai je org ni... bila belek2 sah abg peeja :-) Glamor u, aritu Noy yg masuk paper..

green apple said... [Reply to Comments]

wahhh ni baru real melaka style!!!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...