Instagram : @peejburhan

sakit tahap melampau~

hoh im back.
well obviously.
tp too tired nak online lagi2 update la kan.
facebook semua pun tak check ke apa. lantak la. serious dah tak sanggup nak online dah pun.

penat melayan manusia2.
walaupun rasa nak tidur aje, sebab serious penat melampau.
tapi kena jugak lawan sebab orang ni ajak ke sini.
orang tu ajak ke sana.
end up semalam aku dapat massive headache.
like melampau punya headache.

oh kawan aku yg dpd UK tu balik for holiday.
so dia nak jumpa takkan aku keji taknak pulak kan.
itu pun malam dia ajak lepak. tapi aku cancel sebab seriously i cannot go already weyh.
then pedd dtg rumah..layan sembang.
tu pun tak puas sebab rasa gelisah.
sakit kepala sangat sampai pusing kiri tak kena..kanan tak kena.
nak duduk ke..nak baring ke.

dah makan 4 panadol pun tak berkesan ok.
maybe sebab cuaca panas sangat kot.
ye la..kau macam terik2 tu 2 hari kan.
or maybe sebab makan lamb kat chilis kelmarin. fuck.
ni im up pun sebab sakit kepala tu tak hilang2 lagi.
semalam tido pun sepuluh kali terjaga kot.
bangun ni sebab nak carik panadol tapi tak jumpa la pulak.
huarghh..tak selesanya...dah la sakit kepala melampau2.
then rasa nak muntah punn ada ni.
tapi rasa aje la. takda la muntah.

uwaaaaaaaaaaaaaaa....tak sukanya.
macam mana nak buat ni.
am i dying?
haha gila drama. padahal sakit kepala je kan.
but seriously. dpd tgh hari semalam. takkan tak baik2.
:(

13 Comments:

A.I said... [Reply to Comments]

kalau dah sakit melampau, telan panadol pon x jalan gak..harus kau gi klinik wei..

Hussain said... [Reply to Comments]

patut la aku tunggu ko sms takde.. just take a good long rest ok? maybe, it might be the lamb kot..

Siti Nornadiah said... [Reply to Comments]

some say minum coke untuk hilang kan pening..

sbb gas dia buat kita sendawa kira macam kuar kan angin lah~ hehe.. but i think u mkn lamb tuh..sbb tuh ah~ takan ada darah tinggi kot? better cek..

Leen said... [Reply to Comments]

take care <3 hopefully cepat sembuh..

Sharinginfoz said... [Reply to Comments]

banyaknya makan panadol ni.. tahap gaban ni...

Siapa Nak Promo Blog???

Sedapnya Cendol….

Handphone Discount Sehingga 70%????

fathia said... [Reply to Comments]

hey hey!
been a silent reader for quite some time.
but this time baru i feel like commenting.
hehe.
oh, why dont u try ambik ponstan?
it works magic!
:)

Anonymous said... [Reply to Comments]

salam peej,
cuba check darah mana tau BP naik ke?

regards,
dina

Tina Banana said... [Reply to Comments]

selalu aku antar komen pakai email papa kan? ngokk sungguh.. hehe

mYpRecious said... [Reply to Comments]

peej bahaya la mkan panadol bnyk sgt..

u better pegi klinik.. mungkin darah naik tu dats why jadik pening melampau..

pa pon get well soon peeja.. =)

anis-chan said... [Reply to Comments]

hi peej, saya silent reader first time commenting.

cara describe tu sama mcm yg i usually get, n that is usually because lack of plain water. sebenarnya sllu sebab dehydration saja. mmg ubat pun tak jalan. kena minum air byk2 2-3 hari baru buleh ok.

try la, mana tau kot2 berkesan :D

Si Hitam Manis said... [Reply to Comments]

push yourself minum air kosong banyak.. skang kan panas. mcm aku susah nk minum air kosong... alternatifnya.. buat air ribena tawar. atleast tak de la seteruk rasa air kosong kan.

NHidayah Rosli said... [Reply to Comments]

hoho...nice blog !! akak lawa la...:D

btw ade mase visit mine ek:D

peej said... [Reply to Comments]

a.i - aku adalah penakut klinik. mcm mana tu? haha


hussain - ye encik hussain. rajin komen. haha..kau pun tina. kot ye excited. tukar la acc dulu. haha.


nadiah - ye ke. tak pernah try. nanti try. entah la. rasanya mcm darah tinggi. uwaaaaaa..so scared meh.


leen - thank you leen :) dah ok ni. 2 hari jugak la sakit kepala. gila betul.


infoz - takde la makan sekali gus. 2 siang 2 malam.


fathia - tu la kan. tak terpikir la time tu.


dina - i think its bp la. sebab berapa hari berturut2 makan sesuka hati. hmphhh...


tina - tu la pasal.


myprecious - i tak makan sekali gus . 4 tu separate hours. gila nak telan 4 terus. silap2 tak bangun2 nanti.


anis-chan - tu la maybe sebab if kat rumah byk je minum. maybe travelling so kurang minum. plus melaka gila panas. tu yg macam2 rasa ada. but i rasa sebab lamb. entah la.


hitam manis - aku sekarang dah ok minum air kosong. dulu tak boleh langsung masuk tekak ni. rasa nak muntah pun ada. haha bongok gila.


nhidayah - thank u ;p . Insyallah ye.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...