Instagram : @peejburhan

menggelupur lebih~

sorry la lama gila menyepi blog ni.
satu penat tak abis lagi kat melaka.
ni busy utk side sini pulak.
eventhough buat majlis biasa2 aje.
tapi still ada je benda nak buat.
hoh very tired.

then bila keletihan dah habis.
tak boleh online pulak.
laptop aku mmg ke laut.
nanti2 la hantar repair.
tak tau mau hantar mana pun.
takpa lain kali pikir.

so adjust diri pakai pc bawah la nak update.
sekali semalam keluar welcome center ke apa.
then stuck je kat situ.
dok la reboot semua tak boleh jugak.
gila la. tak boleh online..mmg menggila jugak la.
tapi kurang terasa. sebab nak masuk seminggu tak online sakan.
so dah rasa macam boleh hidup pulak tanpa internet.
rasanya mmg malas dah nak main game ke apa kat facebook. sebab serious rasa kurang tekanan ok. haha.

ok la..dah sakit2 jiwa tak boleh online tu.
eh jap, aku tak sakit jiwa. yg meroyan lebih mama la.
nak main game dia semua kan.
so tadi icce datang rumah.
suruh la ice tengokkan sebab apa pc tu kan.
walaupun aku kurang yakin ice ni reti sangat. wah matiklah mulut puaka aku ni kan.
tapi ice check jugak. sekali masalahnya mouse rosak je uolls.
tak boleh click dah..huahauahauahua.
konon la ingat virus ke. ada salah download ke.
rupanya mouse aje.
so ni dah beli mouse baru sudah ok. ;p

ok aku nak transfer pics dpd camera.
if ada masa n takda masalah perebutan pc.
aku update okies.
ta-ta peeps. :D

p/s : tiba2 terasa ceria n mood adalah energetic. oh lupa. aku jugak tak dpt nak blog hop :( macam2 cerita dah terlepas. takpe. nanti bila dah free akan ku marathon :D

4 Comments:

Deqna said... [Reply to Comments]

fuh memanglah penat kalau buat kerja kawen nie.

takpe take your time.. settle sumer nanti ko updatelah lagi yer..

Tina Banana said... [Reply to Comments]

i miss u so mucho la mi amor!
cant wait to see u this weekend!
weyhh, sabtu ke ahad?

A.I said... [Reply to Comments]

gilo tension. rupanya mouse yg sakit. kahhhhhhhhhh

peej said... [Reply to Comments]

deqna - tu la kan. tp ni bukan kerja kawin pun. buat simple2 kenduri kesyukuran aje.


tina - tu la. nak gossip pun takde masa kan. takpe lepas tu aku free. kot. majlis on saturday dear.


a.i - tu la kan. penat je stress sebab takda pc konon.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...