Instagram : @peejburhan

masih sakit...boohoo~

gusi masih bengkak. herghhhhh...
dah buat petua2 yg di beri still sama aje.
tak selesanya rasaaaaa...uwaaaaaaaaaaa..

huish dah lama x update proper kan.
tak abis2 via blackberry aje.
konon tadi nak update la.
baru masukkan gambar aje dah penat. so simpan dalam draft je la.
maybe sebab gigi sakit ni kot.
dia punya denyut tu melampau. rasa nak telan panadol n tido aje :|

anyway, adalah happy.
sebab kalai tgk page view kat tepi tu.
dah lebik 1 million. ngeh ngeh ngeh.
maybe orang tak heran la. tapi aku suka aje.
macam siapa sangka. sejak berblogging dah 1 million times page ni di bukak. :D
takda la apa keistimewaan pun.
but still. thanks to everyone yg suka datang sini.
walaupun tuan blog pemalash gila nak update lately.
ok la. nak tido. sakit gigiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!

5 Comments:

A.I said... [Reply to Comments]

gusi bengkak? hoih, gi le jumpa doc..ish..bahaya tu wei.

1 million tu kalau aku pon vangga! ngeeee

RD Za said... [Reply to Comments]

mane x cecah 1 mil, I bkk je da berape ratus kali da.... keep up the good writing!

pepari said... [Reply to Comments]

Sama la Peej, i had same problem.. Tapi lepas try Oradex untuk kumur rasa cam kurang sket.. Btw rasa nye Sensodyne pun banyak membantu gak..

paling tak bleh blah... ur mum comment.. "ahli sorga" heheheheh

Khairiah Jelani said... [Reply to Comments]

..shian..moga cpt sembuh. sabar yer. g ar bwk2 tdo, kut2 leh kurang sakitnyer.

Along said... [Reply to Comments]

get well soon peej!

*sambil makan cupcake on behalf*

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...