Instagram : @peejburhan

takda tajuk

lately ni memang payah nak update la.
sebab like i said before. sebab tak feel update if tak pakai laptop sendiri.
pakai pc rumah ni lain.
kang baru nak gembira update. yang lain2 dah tunggu turn nak guna.
kacau ok.
sebab tu if update pun pendek2 je daripada blackberry.
seronok. convenient. :D
tapi ok la kan. daripada sepi aje. at least ada jugak update2 pendek kan.

ini adalah kisah bila tah.
last two weeks kot.
ambik kau gila basi.
tapi dah upload kat blog. lama je dalam draft.
so kasi update la kan.

time tu pergi klcc dengan noy, huda & ice.
dorang nak tengok2 electrical product.
class uolls. klcc. aku ni beli kat carrefour aje sudeyh. hahaha.
sementara tu aku pergi maxis tukar post paid. amik blackberry service.
gila ramai orang. lama jugak la menunggu.
settle tu orang tu suruh ambik nombir lain untuk set email n all.
sekali tunggu lagi, orang next counter tu cakap. sebenarnya budak tadi tu boleh je set kan.
beruk betul. buang masa tau.

then noy hantar kereta buat tinted.
sementara buat. kita orang ke papparich makan2.
sebab tak makan apa lagi.

:: mihun kari..nom nom nom ::

then lepak2 sembang2.
around 6 gerak ke kedai tu balik.
sebab ice & huda nak gerak.
sebab ada orang datang nak ukur langsir ke apa untuk rumah baru dorang.
eh jap ke ada orang nak cuci rumah. entah. lupa pulak.
so me n noy tunggu sementara orang tu siapkan.

:: tah apa dorang seronok sangat. konon nak tengok boleh nampak lagi ke tak bila dah tinted ::

:: ice over sampai terus bedal limau mandarin ::

it took about 2 hours untuk siap.
tp by the time sampai tu tinggal dalam 1/2 hour kot.
so tunggu kejap je la.
terus rasa lain je. gelap je rasa.

paling gila.
otw balik nampak ada kereta polis kat tepi.
siap masa lalu polis tu berpusing tengok je kereta. haha scary.
noy siap cakap. polis tu ikut ke tak.
elok kat traffic light memang kereta polis tu selang 1 kereta je ok. gila.
dah la nak turunkan cermin tak boleh kan.
sebab 2 hari xleh turunkan.
nasib takda apa. hahaha.
tu la. nak sangat gelap kan.

ye la bukan apa.
noy tu kan kerja balik lewat2.
n tau la dah berapa kali kes kena ngan rempit ke apa.
so gelap ni rasa la selamat sikit.
sebab dorang tak nampak yg dalam kereta lelaki ke perempuan ke kan.
keselamatan tu penting.
ok itu aje.
nanti chew update lagi noh.
cea tah bila la tu kan.
takpa..soon. :D

4 Comments:

ZIANA ♥ FARREL said... [Reply to Comments]

tinted lebih gelap dr yg dibenarkan ke??uish...jpj syok tu klu dpt..kdg2 dia suh kopek kat situ gak!better be careful la jgn terserempak ngan jpj..polis ok lagik..

Tina Banana said... [Reply to Comments]

i miss u and noy gila-gila laaaaaaaaaaaaaaaaa......

sob sobbbb

Lady Arween said... [Reply to Comments]

semalam nampak noy kat Low Yat...My bf terus komen..Ehh tu gal yang blogger tu kan..hihihihi..Agak2nya kalu jumpa Peeja..bila tegur mo layan tak :)

peej said... [Reply to Comments]

Ziana - hopefully nasib sentiasa baik la

Tina - kau la busy2 n x sihat nak lepak mcm mana.

Arween - layan tapi pemalu sbb serious tak tau nak layan mcm mana. Heheh.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...