Instagram : @peejburhan

kenapa dorang ni tak pandai duduk rumah?

matiklah orang nak habis raya, aku punya event ni masa cuti raya cina tu :p
jonet tido kat rumah aku. so konon hasrat di hati nak la tengok wayang kan.
so siap2 aroung 2pm macam tu ke klcc.
adalah pitam tengok line ok.
so terus berputus asa je la sebelum berjuang. hohoh. x kuasa nak beratur panjang.
dah la tak makan apa lagi kan.
so carik port makan je dulu.

:: line panjang berjela-jela ::
:: makan kat nandos..nom nom nom ::

then lepak park kejap his roks.
ramainya manusiaaaaaaaaaaa.
sebab public holiday kan.
hah macam2 kaum ada ok. memang malaysia truly asia la.
bukan south east asia je..segala asia barat..timur ke..tenggara ke.
macam pesta dah aku tengok. scary pun ada.

:: keramaian manusia di park ::

maybe sebab klcc kot.
tgh2 n memang tumpuan. so semua tuju sana aje.
then naik check wayang again.
dengan harapan berkurangan la manusia kan.
tidakkkk. masih ramai, so decide gerak je la daripada sana.
tapi macam takmo balik. mood masih nak lepak. how la kan.
ye la pergi klcc sejam macam tu je kan, takkan nak balik pulak. 
gila buhsan. aku ngadap jonet, jonet ngadap aku nanti.

:: jonet si gilo masa aku nak snap tiba2 feeling buat muka garang2. loco ::

oh semua gambar di atas di ambik daripada blackberry. pixel x besar. so sebab tu macam blurry ye. ;p
aku sekarang mmg malas aje nak keluarkan camera n ambik2 gambar.
semangat twitter aje. so sebab tu ada gambar2 ni semua.
kalau tak..nak update pun takda apa ;p

so otw to homne try call ice ajak lepak.
dia kat rumah baru dia la pulak.
pasang langsir la apa la.
lama gilaaaa.memanjang pasang langsir je dorang tu.
macam jahit langsir pun ada.
so try call nysya pulak. yeay..nasib dia free..
so ambik dia. lepas tu blur tak tau nak lepak mana n buat apa ok.

jonet teringin nak karaoke.
dia gila ok. asyik karaoke aje.
dia nak pergi endah parade. tp gila jauh. me so malas.
so ke wangsa walk je la. sebab situ ada karaoke jugak.
sekali penuh uolls.
kena ada waiting list. hoh tak sanggup.
so melepaks di a&w. nom nom nom.

:: waffle & rootbir float ..sukeeeee :: 

lepak2 sambil gossip2 takda hala tujuan.
then nak maghrib gerak balik rumah aku.
lepak sambung gossip lagi.
tiba2 jonet gila ni tak puas hati nakkkkk jugak karaoke.
so karaoke kat rumah aku aje.


teruja gila perempuan tu. sebab home theatre rumah aku ni if karaoke dapat markah la pulak kan.
mana minah ni tak over. abis satu dvd dia nyanyi ok.
bila dapat markah 99 ke..96 ke..teruja melampau.
sampai dapat 100 markah baru puas hati reti2 nak berhenti.
aku n nysya tengok aje. dia sorang je nyanyi..hahahahha.

then around 10pm macam tu lepak with ice n huda dekat suzi's
me had nasi goreng ladna. saje nak tukar selero.
ok la not bad.
tapi terasa macam banyak sebab macam2 bahan ada dalam tu, so la cepat kenyang.


:: oh ayam kunyit yg ice makan tu sedap. if ada siapa2 yang selalu lepak sana try order tu. me loike :D  ::

lama jugak la lepak.
tapi malam tu gila panas weyhhhh.
padahal malam kot. stock berpeluh n rasa berlengas macam nak gila ok.
hoh dah tak sanggup la duduk Malaysia ni.
tengok la, bulan depan i ingat nak migrate la.
wahhh..macam best aje. kau ingat kau siapa sesuka hati nak migrate kan.
kesimpulan cerita. tak payah la keluar2. lepak aje rumah duduk depan kipas.
lagi selesaaaaaaaaa. :D

4 Comments:

aliaa said... [Reply to Comments]

when its hot, u seek for air-conds or fan but when its cold....trust me its unbearable. Stay in msia!! Makan sedap oooo, duk obersea kne masak sendiri(T_T)

darling8tabby said... [Reply to Comments]

mmg la tersangat paneh nye skang ni...mana mau migrate? jom London ..jom...
ceaaa cam ye2 je kan ;p

sherrina said... [Reply to Comments]

Rasa nak migrate ke kutub utara aje, kan. :D

Tina Banana said... [Reply to Comments]

fine...
semua melepakkk..
semua tak ingat aku...
haha.. tetiba sentap..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...