Instagram : @peejburhan

breakkie session~

oh m,alam tu tak boleh tido.
ok tido la around 12ish am.
then around 5am dah bangun ok. mothafucka.
selalu macam tu.
so tak pasal aku sorang2 la ngadap tv ke. buat itu ini ke.
masa pergi singapore ngan farah pun sama.
dia kata setiap kali dia bukak mata tgk aku tengah ke sana ke mari buat itu ini.
so masa kat melaka ni pun noy cakap yang sama.
ye la. apa je boleh buat kan.
dorang tau tido aje. so aku carik la apa2 kerja.

so aku tengok tv.
tgk cerita hitman.
aku x suka action movie. tapi hero cerita ni gila comel kauuuuuuuuuu.
nak pengsan rasanya. last2 tengok sampai habis. hoh tak tahan.
tapi cerita dia pun best la. worth watching.

then golek sana sini takda motif.
gila payah nak kejut noy n PG tu.
last2 pukul 9.30am baru nak bangun.
sebab aku dah bising2 cakap pukul 10am breafast abis kan.
baru la nak bgn ke apa.
aku boleh je turun sorang. tapi kan dorang bising cakap aku bedal sorang la apa.
so baik turun sekali kan.

oh masa check in tgh macam sepi je hotel ni.
takda orang ke apa. scary je rasa.
sekali time breakfast tu ramai pulak.
oh makanan adalah super lazat.
banyak gila choice. n semua best2. sukeeee.

:: first trip.. nasi goreng, nasi lemak, sausages, tauhu apa tah ::
 :: secong trip.. roti canai pulak. gila sedapp. but am practically full. so amik satu je nak rasa kan. tamak-tamak. ;p  ::
 :: konon artistic la noy ambik macam ni. aku pun tak paham sgt perempuan tu. tp takpe la. tepek aje kat sini kan ::
 last makan ni.
waffle n pancake. omg, sedap nak mampos.
tgk balik ni pun dah kecur2 air liur.
tapi sebab seriously full n tamak. so macam tak kuasa nak tambah ke apa.

banyak lg la makanan. segala dessert, bubur la, mee goreng la.
ish banyak melampau la. tak termakan.
konon dgn harapan esoknya masih ada.
last2 esok tu tak terbangun ok uolls.
rugiiiii.

6 Comments:

Mimy Hamid said... [Reply to Comments]

ko stay hotel mana?? teruja lak aku...weh waffle ko menggiurkan tekak

peej said... [Reply to Comments]

mimiy hamid - avillion legacy.

Tina Banana said... [Reply to Comments]

PIJA,

KURUS LA KAU..
JELES MAK NOKKKK...

TGK, SIAP CAPS LOCK AKU BG.. MENUNJUKKAN JELES AKU NI HAA...

peej said... [Reply to Comments]

tina - haha.bengong. takda la. sama aje. muka masih besar pasu. kau tak nampak sikit punya tinggi angle noy ambik tu. tu namanya ilusi optik. hahahha.

~farahsyeefa~ said... [Reply to Comments]

bestnye susah tido ek...saya ni slagi boleh nk tidooo je keje...hihi.

A.I said... [Reply to Comments]

nonoy kerat rambut yek? (^_^) aku suka je bekpes kat otel sbb memacam ada. harus kul 7 tu dah bangun siapkan bebudak gigih nk turun makan. ngeeeeeeeee

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...