Instagram : @peejburhan

Apakah tanda-tanda ini semua?~

Since the wedding, badan adalah super sakit semua.
Ok before this pun sakit, tapi now mcm super duper sakit. Uwaaaa.
Paling sakit right now ialah shoulder back. Damn painful.
Tekan pun sakit gila. Pakai segala jenis benda2 urut ni pun rasa seksa aje. Xde rasa lega pun. Sama aje.
Kaki pun sama. Sampai peha2 semua sakit. Wth la.

Rasa macam nak urut aje.
Tapi aku mana pernah urut2 ni.
Sebab seriously aku geli.
Sbb tu aku sakit la macam mana pun aku tak pernah suruh sesiapa urut.
So mmg aku x tau la mcm mana rasa sedap kena urut ke apa.
Tp dah sakit macam ni. Teringin la pulak kena urut.

Ingat masa kecik2 if kena urut papa or mama, mesti bengang je.
Mcm apa ni nak urut2 konon sedap la apa la.
Jawapan standard dorang, " nanti kau dah tua, kau tau la"....
uwaaaaaaaaaaaa..
Apakah makna ini semua.
Adakah kerana aku sudah meniti hari2 tua.
Omg, my birthday is next month. Can I skip that?...pfffftttt.
Sent via BlackBerry from Maxis

8 Comments:

nia said... [Reply to Comments]

peej, try panadol sakit urat & sendi. it often works for me.

Tina Banana said... [Reply to Comments]

laa, baru ingat nk belanja makan for ur bday..

u sure u wanna skip that? ;P

Anonymous said... [Reply to Comments]

owh my birthday is tomorrow.. if boleh i pun nak skip jugak. hohohoho. cubalah pergi berurut dgn org yg mmg pandai mengurut peej. mana tau sakit tu akan berkurangankan.. ;)

- Mrs. Hakim-

ZIANA ♥ FARREL said... [Reply to Comments]

u try makan supplement "ostematrix" from shaklee..dia ade macam2 kalsium la, magnesium la...u have to take...ni xkawin lg peej...nanti dh preggy lagi badan sakit tau!hehehhe

Leen said... [Reply to Comments]

stress ke??

Dils said... [Reply to Comments]

i think muscle pain la tu kut. try beli yang cold cream untuk muscle reliever. especially for lengan and kaki

Anonymous said... [Reply to Comments]

nak masuk 1 mil dah!!!

Diarihatiku1976 said... [Reply to Comments]

ala ciannya dia... takpe.. cuba rendam kaki ngan air suam .. letak garam sikit.. besttttt

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...