Instagram : @peejburhan

walaupun mereka sewel tapi menceriakan aku. so di terima. :D

seperti biasa.
aku memang suka keywords.
ada je terselit manusia merepek n sewel.
tapi serious kadang2 rasa kelakar. sebab tak sangka ada orang google macam ni.
so ni keyword yg sempat aku print screen before tido pagi tadi.



1. menyusu kat public
2. gambar ampaian seluar dalam
3. cantiknya badan dia

ok menyusu tu tak pe la.
maybe dia new mom kot. so dia nak tau is it ok to breast feed in public.
well aku pernah buat entry ni. hell nooooooooooooo.
if nak sila beli nursing coverke. pergi la ke spot2 yang ada disediakan tu yea.
ok i know la apa korang buat tu suci ke apa ke.
still awkward ok.
boleh tengah lepak2 orang keluarkan tetek depan kau.
kot ye pun anak dah bising sangat ngadap la dinding ke. sorok ok..sorok.
ni tak. time dulu tu aku kena. tengah2 taman orang tu keluarkan tetek dia ok. pitam.

ni paling tak boleh terima kan.
apa ke jadah gambar ampaian seluar dalam pun kau nak google.
what the hell.
adakah kerana dia nak tgk kalau2 ada jual ampaian untuk sidai panties je ke?
or dia memang fetish tgk seluar dalam. hohoh.
macam2 hal manusia sekarang ni tau.

satu lagi dia google, 'cantiknya badan dia'
entah kenapa. macam kelakar aje. tu kan ayat penyata.
bukan google selalu if kita ada pertanyaan/mencari. 
ke dia mengharap orang buat kenyataan macam tu.
so dengan harapan dia dapat check out gambar tu ke apa.
tapi yang kelakarnya. dia google tu.
tiba2 sampai kat blog aku. tak ke pitam tu.

ok itu aje keyword merepek untuk kali ini.
(:

7 Comments:

strawberi said... [Reply to Comments]

mmg klaka all those keywords kan
kword kat my blog pun klaka gak sometimes..i prnh discover ..org gi my blog using keywords 'ada ke cyber cafe kat alamanda'
pergghhh..cam berckp ngan googles plak..siyes mmg tak logik

F A R Y N said... [Reply to Comments]

diorang mmg cam takde keje kan?
lepas ni percayalah ckp aku,diorg akan gooogle nasik lemak sambal sotong...hahaaha

mYpRecious said... [Reply to Comments]

u always made my day la peej.. sumpah kelar.. dtg sini kalo tk gelak mmg tak sah hidup okes..

ade je keywords pelik2 kt blog u kan.. tp hari tade pulak google pasal teteks kan.. hak hak..

=P

A.I said... [Reply to Comments]

ayat penyata yg tak bleh blah tu! kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

musti dia tgh baca entry kau ni peej. mau dia pon gelak skali. mengong sungguh la. ekekekeke

ZIANA ♥ FARREL said... [Reply to Comments]

kekekkeke..klakar..."cantiknya badan dia" tu mmg xle angkat!
*macam ane nak buat cam ni peej..ajar i boleh??i ni IT blind..heheh

cik EPAL said... [Reply to Comments]

menyusu kat public best ..haha :)

peej said... [Reply to Comments]

strawberri - tp best kan. i mean nak tau apa2 pun google aje. mesti akan dpt jawapan. me loike.


faryn - haha. ye ke. adakah dgn harapan dpt tgk 'nasi lemak'?


myprecious - dah buhsan kot. tu yg turun ke seluar dalam. lepas ni advance lagi kot.


a.i - kannnn. harus la fitam tiba2 dpt blog ni. badan lems sans sins ada la kan.


ziana - ada nuffnang? if ada pergi analytics - then pilih keyword. ada la benda2 ini.


cik epal - tang mana yg best? sebab dpt tgk ke?

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...