Instagram : @peejburhan

stim-stim lagi :D ~

when was this pun x ingat.
yang tau tengah tido jonet call.
since aku ni memang ada masalah angkat phone esp tgh tido. so mmg tak angkat la. ;p
tiba2 jonet muncul kejut2. hoh. rupanya dia da ada depan rumah. ngeh.
so lepak2..sembang2 sakan semua.
plan nak keluar.
sekali noy kena uruskan pasal loan kereta.
so tunggu dia baik baru boleh keluar.




lambat gila dia balik.
so johny's.
oh suka johny's bb plaza.
sebab dia macam tak ramai orang. so macam siap ada smoking section. hohoh.

 after maghrib baru keluar rumah.
pick up aisya kat kl. then straight ke bb.
dorang nak beli apa tah.
tapi masing2 kelaparan. so makan kat johny's.
oh suka johny's sana sebab tak ramai orang.
so ada smoking section. hohoh.


oh since last time makan x abis kan nasik.
so this time order satu aje..kongsi ngan noy.
oh anyway satu tak tahan kat sana.
sebabkan tak ramai orang.
dorang punya service terlebih2 la.
ada la dekat sepuluh orang tanya. everything good? hows the food? huarghh..rimas uolls.
lepas tu asal pinggan kosong aje nak angkat2.
macam tak sabar2. tunggu la dah kumpul banyak sikit baru ambik.
ni baru dua ambik..dua lagi ambik.
so bayangkan berapa kali dorang dok datang ambik2.
gilo betul mereka ini.






tapi makan ni kan panas n banyak.
so by the time abis makan it's already 9ish pm.
dah la sg wang tu pukul 9 dah nak tutup kedai semua.
so tak sempat shopping apa.
nasib jonet sempat beli barang untuk birthday bapak dia.



kalau x macam sia-sia aje pergi sana.
oh tapi alang2 kat sana. tapi tak dapat buat apa sangat.
dah la nak pergi area tu tau la dia punya jam mcm mana kan.
so make it worth it.
kami sambung program lain.
tu lain entry okies.
ta-ta

5 Comments:

NenekPenne said... [Reply to Comments]

maybe u should also try steambot at TUPAI2, belakang dewan bahasa and pustaka...

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

hepi jek muka jonet.hehe

M O N I C A said... [Reply to Comments]

mcm sedap jee..:)

gilashisha said... [Reply to Comments]

peej, jgn la mara server2 tu, sebenarnya kan memang dah jadi tanggungjawab dorang nak kene kutip pingan2 kosong tu, kalau manager nampak kene mara, seriously aku paham situasi dorang, hehe pasal aku pun waiter gak, ada tu sampai customer naik angin asyik dtg table dorang je... abih nak wat macam mana, manager marah kang lagik susah... lain kali kalau dorang nak angkat pingan tu, ko senyum je ... sejuk hati dorang haha..

peej said... [Reply to Comments]

nenekpenne - ramai suggest. tp gila malas nak pergi tempat2 yg tak biasa n jauh. kat dewan bahasa itu pun tak tau. hohohoh..


fieza - dia memang sentiasa happy aje. ;p


monica - sedap sangat :)


gilashisha - i know. kita org tak marah pun. siap cakap thank u semua. saje je merempan kat blog. tp in that situation we treat them nicely. so jgn risau ye.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...