Instagram : @peejburhan

random~

ada dua ni tepek aje.
kita org pergi clubbing.
x stay lama pun.
dah tua-tua ni feel clubbing dah lain la..
haha matiklah mengaku tua kan.
tapi serious menanah otak bila tengok budak-budak baru nak naik menari macam kena curah air panas.
atau orang cakap macam cacing kepanasan. pengsan.


so as for now kena stop kejap clubbing.
cea cea..ye-ye je kan. sekali tengok orang ajak nanti terus on aje. haha.
tak pa la. kita cuba kan.
tapi kan aku adalah suka la dengar music kuat-kuat. macam best.
kalau kat rumah macam tu rasa-rasanya kena maki tak ngan jiran?

ok entry tak bermotif sebenarnya.
tapi ada gambar tu kita kasi letak sahaja ye.

5 Comments:

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

kalo jiran ko maki pon... mak ko tak buleyh marah. ade bukti pon kat mak ko yg ko bukak kuat2 okeyh...

matiklah durhaka T_T

peej said... [Reply to Comments]

lilred - haha..mmg derhaka uolls...tp mmg pun..sekarang ni nak tgk dvd tgh malam kuat2 xde siapa nak marah ;p
matiklah aku mmg anak derhaka kan.

A.I said... [Reply to Comments]

tepek jelah apa yg ade..aku tatap jer.

NenekPenne said... [Reply to Comments]

betul betul..budak2 muda jer yang selalu over2 menari, kitaorang yang veteran ni selalu lepak kat kerusi sambil menambah karbon monoksid dalam jantung berbatang2 ..dan minum jer... rileks and chill out..

peej said... [Reply to Comments]

a.i - ye..tatap la puas2 yea ;p


nenek - kann..paling x best if lepak x plan so x dpt table ke apa. tu yg terus rasa boring aje. maybe dah sampai masa utk lepak tempat chill2 aje kot.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...