Instagram : @peejburhan

panjang langkah~

last saturday kembara siap. yippieee.
gumbira. baru la seronok and panjang sikit langkah.
tapi sabtu tu pun tak siap abis la.
rasa macam bawak kereta kebal pun ada.
sebab kembara kan dah takda keluaran.
so accessories dia payah dapat.
so visor ada yg takda, tayar spare yang pecah tu tak dapat. n few more things la.
tapi nak keluar jugak. so gerak aje. ;p

kita orang ke lowyatt.
sebab noy nak beli thumb drive untuk kereta dia.
and beli apa yea. barang-barang blackberry dia kot. not sure la.
hoh gila ramai orang kat lowyatt di hari minggu.
oh kita orang pergi last sunday.
serious ramai sampai nak berjalan pun ala-ala rimas aje.
before gerak makan 1901. lama tak makan. nom nom nom.
amik set :D




chicago beef, mashed potato & fresh orange.
dia kata large je ada. regular takda.
hasilnya dapat begitu. apakah roti kecik ni.
tak pasal terkeluar2 tau. very the not nice.
oh the taste is nice. i mean rupa tu agak tak sopan. oopppsss.



me & my kominyo.
grateful to have her as my sister. we r like lobsters.
she didn't complain much, so why should u??
ke ada nak jadi kakak angkat dia baru puas hati?

then ke klcc pulak.
sebab last december kan ada beli make up set for hantaran.
dorang tak pack, sebab dia kata takut nanti plastik tu koyak la apa la.
suruh datang later bila the actual date is near.
so ke sana untuk balut itu.
datang balik after 30 minutes.
so lepak starbucks pulak abiskan masa.


sila la tatap puas-puas muka fatty ini ye.
whatever la kan.
so what if i'm fat. yang aku habiskan pun beras umah mak aku kan.
tak pernah pun aku claim aku kurus ke..aku hot ke.
so suck it up people.
motif suruh orang 'suck it up?' tapi aku sendiri perut tak boleh di suck?
muahahha. ok gila.

rasa-rasa dah bernanah kat klcc.
then balik rumah. hantar barang-barang apa yang patut.
then ke suzi's pulak sebab ice mau lepak.
before dia ber honeymoon.
serious payah gila nak jumpa dorang ni.
ada je urusan pengantin baru ni kan.
tapi rasa kelakar aje.
selalu lepak muka sama aje.
kali ni dah ada huda. heheh. macam tak percaya aje.
lepak lama-lama sampai malam.
konon nak lepak kejap aje. sebab esoknya noy kerja.
sekali amik. ada la 1ish am baru reti2 nak gerak.

manusia2 yang saya sayang :)


:: benci tau perempuan tu. tak make up pun muka halus mulus. aku kalau tak make up harus pitam orang semua ::


ok itu aje.
sorry emo lite-lite uolls.
tak jadi tido. tiba-tiba tak ngantuk.
so hasil entry yg di type di malam hari dan tak cukup tido memang macam ni. ;p
oh ni auto publish entry.
incase kalau korang tak tau la kan.
ok ta-ta

6 Comments:

MushroomCute said... [Reply to Comments]

tak pernah try 1901..nampak mcm best..selalu mkn A&W jer...

tak per tak per..esok gi gurney plaza leh try ekk...

DeeDee said... [Reply to Comments]

aku pandang hot dog tu pon terus terpk benda lain. awat pelik bebenor?

tp 1901 mmg terbaekkkkk~

JiEjAh_DeEn said... [Reply to Comments]

slurrrpppp itu 1901.
tp pebret akak NY chicken jek.
sejak 1901 tutup kat giant stadium-udah tidak ketemu lagik huwaaaa!!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

pija wife ice tak make up and beseri coz baru lepas kawin..tehehehe...:p

p/s: u pun comel meh!..

~Layla Yuki~ said... [Reply to Comments]

pija..

noy macam nak nampak seri2 pengantin jek tu...hehehe..

peej said... [Reply to Comments]

mushroom - sedap. try la. a&w coney dog kan. me tak suke sgt. tp kat 1901 tu pun ada perisa mcm tu.


deedee - hahaha. kan.


jiejah - pun sedap. sebenarnye ikut tekak tengah nak makan apa.


shinnaz - takda maknanya dia mmg muka bersih n berseri aje. i tak make up lebam weyh. ngerrrii.


layla - ye ke. i pun nak tumpang la. seri2 kakak pengantin. can ah?

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...