Instagram : @peejburhan

memang steam~

a day before christmas tina adalah berbaik hati bawak aku pergi JJ.
sebab aku nak beli hadiah untuk ice.
xde kereta adalah payah..sebab mmg pemalas nak bergerak naik cab ke apa.
so bila tine free n dia ok aje nak bawak...terus ke sana.
beli2..nak beli wrapper pun x sempat sebab kedai gila la ramai orang.
maybe sebab nak christmas kot.
by then it's already 9ish pm.
terus pergi kedai makan..sebab si tina n noy dah mekak2 lapar la apa la.
so ke johny's... kena tunggu dalam few minutes.
sebab orang adalah ramai gila.

sebab masing2 lapar..semua adalah order tamak2..ngeh ngeh.


:: pineapple fried rice ::

bagus makan half aje.
sebab tau nak makan steamboat lagi.
lg half pack bawak balik rumah ;p
dah la steamboat xnak kalah.
xnak order set for 2 person ke apa.
order yg set untuk 4 orang..rasakan..memaksa2 diri nak abiskan.
xnak bazir..haha


budak kenit ni pun ada.
siap demand2 nak makan sedap2 jugak..bg susu dia xnak.
dah la over peramah.
sebelum tu ada young couple dok belakang tu.
mika siap berpusing badan nak main2 ngan orang tu..layan je org tu.
siap masa orang tu nak balik dia cembeng2 emo2.. eee..gila drama..like mother like son..hahahha.







hohoh....gila banyak kan..
tp ok la..licin jugak la.
rasanya kalau ada pun tinggal la 2-3 ketul fishball aje. :D
teringin nak makan dessert dia.
tapi adalah super full...xpe..maybe next time.

hoh..gila banyak la pic events 2009.
harapnya angin rajin ni ada lagi..
i will try to finish it by tomorrow la the latest yea.
oh sekarang adalah mem-busy ngan preparation untuk wedding ayol.
if online pun sebab nak check cafe world aje ;p
lain2 tu mcm x sempat..by the time online..dah malas nak buat itu ini..
ok la..tu aje..buh-bye.

7 Comments:

widda_me said... [Reply to Comments]

sy pun suka pineapple fried rice tu...

afiq said... [Reply to Comments]

sumpah baby itu comel. demmmm..

afiq said... [Reply to Comments]

sumpah baby itu comel. demmmm..

Tina Banana said... [Reply to Comments]

babe,

aku suka hot n spicy fried rice dia.. tak pedas tapi mcm best je.. pastu hentam lak steamboat tu.. ko okaylah, nasi tapau bwk balik, aku abis sepinggan ok! gagagaga...

ZIANA ♥ FARREL said... [Reply to Comments]

itu budak kecik sgt comel...brp umur dia peej??

PinQib said... [Reply to Comments]

huhu.,
best nye life macam u peej.,

NenekPenne said... [Reply to Comments]

steamboat kat Tupai2 pun best...
Koren bbq steambot pun best jugak
alamak...cam lapar pulak tengah2 malam buta ni...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...