Instagram : @peejburhan

masih melekat-lekat~

semalam around 9pm nak tertido. ngantuk betul.
tiba2 papa sepuluh kali kejut ajak makan kat krisik ngan mama.
then bangung la. lepas tu terus tak boleh tido.
sebab nak kena ambik noy dpd kerja pulak.
by the time sampai rumah dah 4am.
then sembang itu ini. ada around 5ish baru tido kot.

sedap gila tido belakang. tiba dengar bising2 atas bumbung.
rupanya cina2 dah datang nak pasang a/c
oh kan bilik aku kat atas a/c rosak.
reason dah berabad tak tido atas.
so kasi tukar la. akhirnya.
oh itu pun sebab ayol nak kawin.
so nak kena ada bilik pengantin.
so kena la halau ke bilik sendiri balik. pfffft.
kenapa kena ada bilik pengantin yea?
kasi buli je dorang tido hall la.
biar tak boleh buat apa..haha.. x boleh yea? miahahaha.
aku nak kacau dorang nanti boleh tak.
dorang duduk je dalam bilik..aku masuk toilet pastu cakap, ' buat apa tuuuuu?'

ok nampak sangat aku gilo.
huarghhh..x cukup tido la..ngantuk. mau tido.
tapi gila bising dorang jalan2 atas bumbung.
pastu drill sana sini.
hoh what to do ni..too sleepy la.

2 Comments:

ZIANA ♥ FARREL said... [Reply to Comments]

hahahahha...malam pengantin kdg2 xle buat ape pn sbb confirm org lain mengacau..dulu boy lagi best..check in hotel..so aman..kekekeke...
* bilik pengantin i cuma buat letak barang hantaran je..tp nak kena cantik2 gak..boring...

peej said... [Reply to Comments]

ziana - tu la kan. mcm x selesa aje kan. check in jugak best. :)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...