Instagram : @peejburhan

makanan ada tapi orang takda~

oh malam new year memang malas nak keluar mana-mana.
entah la. dah tak muda remaja ni, serious malas nak redah kesesakan.
pergi club packed, kereta confirm stuck in the traffic. so baik tak payah kan.

tapi serious adalah bosan dok rumah.
sebab internet pun sepi. ramai keluar kot.
tak pun masing-masing malas mengadap pc. baik layan tv kan.
dah la noy pun takda. dia fly.
so terus text cik tina if dia ada apa-apa ke itu malam.
elok dia free. so kita orang ke papparich la. mana lagi kan.
janji nak keluar 8.30pm.
dia sampai 9ish, sebab jalan adalah jam.
tu baru dalam housing area. kalau pergi kl harus pitam.

oh bila upload baru sedar.
aku snap la segal gambar makanan.
tapi gambar manusia aku tak snap. cehh.



:: my roti kaya susu. as usual ::


 :: tina punya roti stim ::


 :: oh antara air favourite..if x cendol harus order air ni. soya cincau gula melaka. niiceee~  ::

 :: kuey teow yg super sedap tapi portion kecik. serious rasa tak puas aje makan ok. ::

from our port boleh nampak klcc.
kalau stay confirm nampak fireworks.
tapi kita orang tak stay la.
kita orang gerak few minutes before 12am.
terus menyesal sebab jalan adalah jam ok.


 stock yang tak nak bergerak tu la.
aku suspect orang berhenti tengah jalan nak tengok bunga api ke la.
rupanya ada road block. polis pun kan. nak buat carik la hari lain.
tapi lepas gerak tu sempat tengok bunga api :D
tapi tak sempat snap la. si perempuan mengandung tu kalau bawak kereta kemain laju.
lepas tu takde apa..memang dok rumah je bergolek-golek.

itu je lah cerita sambutan tahun baru diri ini.
nice kan?
lepas tu semua hantar-hantar message kata mesti new year aku clubbing.
silap ok. sekarang aku dah sedikit muslimah. la sangattttttt.. ;p

3 Comments:

NenekPenne said... [Reply to Comments]

tadi pegi breakfast kat paparich...
uwaaa apsal i tak order menda ni? tak per tak per..next time boleh order...heeeee

Si Hitam Manis said... [Reply to Comments]

peej...

i'm a new blogger. sila singgah.
http://blogsihitammanis.blogspot.com

thank you.

peej said... [Reply to Comments]

nenek - hoh sila pergi lagi nanti :D

hitam manis - hi nice name. reminded me of someone :) welcome tp blogsphere.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...