Instagram : @peejburhan

macam-macam jenis fetish~

semalam letih melampau.
sebab menyiapkan hantaran dan buat goodies.
pinggan adalah super sakit. maybe sebab banyak duduk and terbongkok-bongkok buat segala hiasan tu.
so by 1ish am dah letih and mengantuk.
adalah happy sebab memang payah la aku ni nak tidur awal macam tu kan.
lately ni lagi hampeh sebab kadang-kadang sampai pukul 8 pagi pun dok terkebil-kebil lagi.
tapi adalah sakit jiwa. sebab tiba-tiba terjaga around 5ish tadi. damn.
kalau terjaga then tido balik takpa.
ni stock mata elok punya bulat aja. haih.

gila sangap.
blog hoping - done.
hollywood gossip - done.
facebooking - done.
reply comment - done.
tiba-tiba rasa nak check nuffnang.
oh last month nuffnang main tak nak turun earning tu.
so dapat cash out tak banyak.
tapi bagus pulak. ni baru berapa hari bulan, tapi earning tu menderu-deru turun. :D

then tengok pulak analytics. nice.
tiba-tiba terasa nak tengok keyword. dah lama tak check out.
as usual akan jumpa benda-benda pelik.



:: click for larger view ::
aku tengok daripada dulu sampai la sekarang.
tiap-tiap hari mesti ada keyword pertama kali seks tu.
like everyday ok.
canggih betul manusia sekarang.
tak payah tanya pendapat orang. main google aje.
tapi still aku tak faham, apa kena mengenanya dengan aku. hmmm.

ok bukan nak bincang pasal tu.
aku nak cakap pasal the one yang aku square kan tu.
'awek baju nampak bahu bcg'
aku mula-mula tak faham. apakah bcg? bacang ke? apakah bacang?
rupanya bcg.. as in B.C.G. injection masa darjah 6 tu.
wtf weyh. ok la. kau suka perempuan pakai baju off shoulder ke. boat neck ke. or maybe spaghetti strap ke. nampak jugak shoulder tu.
tapi kenapa sampai nampak b.c.g . kan???
adakah bcg memberahi kan dia?
wah ayat..hahahhaha.

anyway aku sebenarnye x suka bcg.
aku rasa macam memburukkan. don't u think so?
kalau elok cantik tak pa. ni kadang-kadang huduh ok.
bcg aku tak la besar ke apa. tapi warna macam maroon ke apa.
maybe sebab suka garu kot. man it's ugly (baru lepas tgk bcg sendiri).
tapi still ok la kot. aku pernah nampak bcg orang yang lagi horror.
ada yang bentuk rama-rama ok and besarrrrrrr.
seriously apa motif nak bcg a?
ok la tau la sebab penyakit itu ini. tapi perlu ke?
i mean malaysia je ke ada benda ni?
apesal aku tengok manusia negara-negara lain takda pun segala bcg bagai ni.

motif tiba-tiba aku membebel pasal bcg? ngeh ngeh.
anyway fetish orang itu ialah bcg.
korang apa pulak? huahuahua.

7 Comments:

mYpRecious said... [Reply to Comments]

pelik pulak fetish budak neh.. huhu..=P

khairie said... [Reply to Comments]

naseb baek sy punya bcg elok je parut dia, hehehe. btw, pernah jugak nampak bcg orang laen yang besar gedabak, sumpah horror (no offence ye sapa2), tu tak laen mesti dok menggaru masa lepas kena cucuk tu. anyway kalao nak hilangkan guna je bio oil, tapi lepas berbulan-bulan ah baru dapat tengok hasil (kot?). hehe :p

A.I said... [Reply to Comments]

memacam le dowang ni. tp betol kot. ada org naik napsu bila tgk bcg tu. muahahahahahaha..(sib bek bcg aku kecik molek je ;P)

mast said... [Reply to Comments]

Petua nak hilangkan BCG punya parut.
Past baby kena inject balik umah sapukan balm kat bekas inject tu. Sapu sikit2 jer.
My sis practice kat semua anak2 dia n mmg xder parut langsung.

peej said... [Reply to Comments]

myprecious - kan..memang pelik.


khairie - hoh boleh hilang? tp gila lama kalau berbulan2 kan. dah la diri ni mmg pemalas. kang halfway je dah give up.


a.i - mana la tau kan. tp if betul mmg lawak la.


mast - sekarang kecik2 dah kena bcg ke? dulu bukan masa darjah 6 ke?

ayuni said... [Reply to Comments]

aaaaaaaaaaa. ada negara mana ntah dia cucuk bcg kat bahu blah belakang. so, tk nmpak parut yg memalukan.

peej said... [Reply to Comments]

ayuni - eh tapi pelik jugak if kat bahu kan. i mean if la pakai bareback tiba2 ade. hahha..mungkin kat tetek sesuai..so bg org confuse sikit..hahhahaha.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...