Instagram : @peejburhan

kepenatan yg dibalas dgn sesuatu yg indah~

traffic masa balik dpd rumah ice tu mmg ridiculous.
aku rasa dpd senawang nak ke seremban ke nilai tu mau sejam..ke lebih..mcm ke hape.
kereta stock bergerak 20-30 km/j je kot..gila.
so kita orang decide singgah ke nilai 3 aje.
konon bg reda la jam later2 tu.
ye la.if teruskan..mau entah pukul berapa jugak sampai kan.

so boleh la beli something utk wedding ayol kat situ kan.
oh mula2 kita org xmo buat reception belah sini.
sebab serious x larat la..bukan nya ada tenaga kerja semua kan.
sebab last time buat engagement noy pun mcm nak mampos jugak la kan.
tp ramai insist kita org buat jugak.
dorang kata atleast buatlah kenduri kesyukuran ke apa.
ok la..so buat la..so nothing big..invite close frens n relative aje.

so beli belah la kat sana.
xde gambar ape.. sebab tau la kedai2 pengantin ni..mana bg amik pic.
takut sgt orang nak amik idea ke apa..entah la.
kelakar je masa otw gila galak menyanyi lagu dangdut la apa la dlm kereta.
otw balik terus ternganga je sekor2 ok.
tau2 dah sampai je rumah.

then mama tukar baju pergi toilet semua.
terus gi makan.. :D
ingat nak makan kat krisik..tutup la pulak dorang ni.
so makan western.
eh ke x tutup..tp noy adalah teringin western..so ke sana.




:: garlic bread ::

 :: mushroom soup...sorry la..gambar mcm hampeh suka hati nak ter-rotate dgn sendiri..tah apa2 tah ::

  :: i had lamb chop..super nice..black pepper sauce dia gila stone.. dah la byk gila daging..dua ke tiga keping ok..mmg x terhabis la..bg papa abiskan ;p  ::

 :: noy's sirloin steak :: 



:: mama's salmon grill ke apa..lupa la ::
papa punya lupa nak snap.
mmg puas hati sebab portion adalah besar n xde la mahal ke apa.
oh kedai ni adalah kat medan selera au2.
dekat ngan krisik..tp opposite la.
if la korang nak try. :)
if xnak or x tau xpe..abaikan.






muka dengan harapan dpt apa2.
tp mmg dapat pun..dah kata noy tu kan gila kucing..
ni pun dia yg snap. aku mmg x buat la kerja2 begini.
kelakar je muka kucing ni kan.
dah la telinga XL..heheh..tp mcm pandai pulak dia amik pic.
i mean betul2 tenung camera.
maybe suatu masa dulu dia ni antara model2 kucing yg terkenal dan selalu masuk kalendar ;p
sekarang je dah x laku.
ok aku mmg x suka amik pic kucing.
tp aku suka imaginasi pelik2 kehidupan kucing..seronok. ;p

ok tu je..ta-ta.

10 Comments:

mYpRecious said... [Reply to Comments]

Muke kucing tu mcm scary pulak tgk..tp comel.. th steak lokks super sedap la peej..meleleh ayark liur nie.. eheh.. =P

Otak Belacan said... [Reply to Comments]

Soklan.

Medan selera au2.

Au2 tu kan, sebutnya A-U-2 ke AU-AU?

Haha.

ZIANA ♥ FARREL said... [Reply to Comments]

macam sedap je...hahahah..model kucing selalu masuk kalendar..tp telinga ala2 capang la peej...

Tina Banana said... [Reply to Comments]

bongok la pija.

aku tgk gambar kucing tu tergelak kaw-kaw okkkk.. tapi mmg kesian la kan.. hehehe..

NenekPenne said... [Reply to Comments]

yang tak best ialah bila guna mix vegetable mcm tu...mcm wahhh nak compare dgn TGI fridaylaa plak eh... he he he...

aryna yahaya said... [Reply to Comments]

peeja.
medan selera au2 yang bumbung biru toh ker? ker saya salah. oh no. ehehe..

A.I said... [Reply to Comments]

aiyooooo!

(menjilat screen)

khairie rahman said... [Reply to Comments]

ah! lapar lah pulak.. grrr..

peej said... [Reply to Comments]

myprecious - sedap la..puas hati jugak la makan.


nadh - apakah au-au..haha
sebutan ialah a-u-dua :D


ziana - dunia model ni kan pelik2 mungkin capang adalah exotic bg mereka..haha


tina - apakah..betul la..seronok ok imaginasi kucing.


penne - motif kau nak bandingkan ngan tgi friday? kata ni gerai. mcm tu jugak if bandingkan tgi ngan v.station kan. so perbandingan yg tidak kena itu. i mean for gerai. kira sedap la.


aryna - x sure pulak dia bumbung apa sebab if pergi mesti malam. tp dia yg belakang JJ au2 tu.


a.i - ada rasa ke screen tu uolls? heheh


khairie - hohoh ;p

NenekPenne said... [Reply to Comments]

tulaa pasal.. tapi kalau depa tak guna mix vege mcm tu kan lagi best...
tapi the ship pun ada guna mix vege mcm tu...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...