Instagram : @peejburhan

jonet memang juara bertahan~

hoh. since hari ayol nak kawin makin dekat.
makin macam2 benda nak kena buat.
gila la penat. ni baru lepas kemas bilik.
kita orang dah naik ke atas kembali.
bilik pun tak 100% kemas lagi ni. janji dah boleh tido dah ok la.
esok nak siapkan bilik pengantin pulak.
nothing fancy. janji proper untuk pasangan pengantin duduk. hohoh.

oh bila dah penat itu ini.
then online pun takda masa.
if online pun tgk2 cafe world sahaja ;p
ada jugak la blog hop sana sini. tapi still banyak yang tak sempat nak singgah.
so bila dah penat tu. nak memblog lagi la malas kan.
ni kira angin rajin datang tiba2.
ye la dah lama betul tak blog macam selalu.
maybe angin rajin datang sebab angin baru kat bilik atas ni kot. ngeh.

so sambung.
lepas johny's, kedai mostly dah tutup.
sg wang memang tutup awal.
so takkan nak balik kan.
so decide nak karaoke.
ok bukan semua decide la. noy n jonet la.
dorang memang gila nyanyi2. aku ni ikut aje.
asal jumpa mesti nak karaoke aje.

so ke red box lowyatt la seperti biasa. :)
kalau pergi sana. one of the drinks. mesti aku akan order ni.
choco muesli ke apa nama dia. nom nom nom. ;p~~



sedapppp sangat. siap ada raisins, oats n tah apa2 lagi la. hoh heaven.
tapi tak bagus untuk karaoke sebenarnya.
sebab dia macam ada sampah sarah tu semua. so suka sangkut2 kat tekak. so nyanyi tak smooth.
lagi satu maruku la, kacang2. kenapa dorang serve tu eyh? i mean bg sangkut tekak ok.
dah la paksa rela. kau xnak pun dia bagi jugak. lepas tu siap charge rm9++ untuk 1 mangkuk kecik.
wah tiba2 nak marah2 emo2 kan.
konon sebab suara tersangkut la kan.
padahal mmg suara hampeh. tp seronok dapat salahkan air n maruku . ngeh ngeh.





:: excuse the perut. pfffttt ::




oh sampai sana around 9ish.
dia kata boleh sampai 1am aje. apakah.
dorang ni suka2 je timing tau.
so gila la nyanyi laju2 semua.
siap saat2 akhir tu nyanyi sampai chorus je stop. lagu lain pulak.
kasi lepas gian la kan.
sekali tengok pukul 1.30 am macam tu ok je boleh nyanyi.
aik..apakah ini. main2 pulak.
so tanya la orang tu. sampai pukul berapa ni.
dia kata sampai 4am boleh.
wah bagus..itu yang kita suka.

tapi sebenarnya dah penat n mengantuk gila la.
sebab time tu aku tgh adjust tido awal.
kul 12ish dah ngantuk.
so kira nak cepat2 je la balik kan.
tapi tidakkk...sebab if pergi karaoke ngan minah gigih.
memang takda makna karaoke kejap.
sampai ke titisan terakhir dia ok.

ni la perempuan tu.
gila gigih siap berdiri ok.
memang dasar askar betul. tah mana2 la datang tenaga dia ni.
yang lain2?


:: kelebihan mempunyai spare tyre ialah boleh menjadi pemegang mic. confirm x jatuh uolls. noy si kambing yg snap ni. keji ::

 :: aisya pun dah tak larat dah. semua dah ngantuk gila ::

 minah ni dah sewel.
sebab jonet ni gila.
lepas dia dia lagi..lepas tu dia lagi.
none stop ok.
dah la dia tu macam time machine. semua jenis lagu dpd tahun 50 an ke apa semua dia nyanyi.
memang gila minah tu.
pastu siap cakap. lagu ni sedap kan.
tau tak..memang tak sedap langsung.
nasib baik dia kesayangan. kalau x dah lama pitam ok.


jonet masih gigih. haha.
memang juara bertahan.
dah tengok around 2.30 pun dia tak reti2 nak stop.
kita orang dpd penat n ngantuk terus jadi segar.
so layan lagi beberapa lagu.
around 3 gerak la.
dah penat sangat. tak sanggup tunggu sampai tutup.
oh penutup noy nyanyi lagu ini.

perempuan gedik.
oh aku jugak suka sama awie.
macam scary. tapi sexy at the same time. haha ye sila muntah.
tapi aku takda la gedik sampai nak nyanyi n bg french kiss.

n as usual.
i suck at writing endings.
so dah la tu.
apa lagi korang nak aku type.
ok bye-bye.


6 Comments:

Tina Banana said... [Reply to Comments]

i loff awie!
:)

mYpRecious said... [Reply to Comments]

lame nye korang karoks.. kalo i 3,4 lagu dah sakit tekak.. ahaks.. =P

Finger Notes said... [Reply to Comments]

hahah...tgh tension keje berlambak xhengat...leh gelak pas bace ur blog...haha xtahan...gile gigih ur fren nyanyi...lepas gian menyanyi kot...nak terkucil aku gelak...hahah...siap kuo ayor mato esei...kalau dah siap mjlis tu rerajinlah jenguk n follow my blog...thanks...

lily lotus said... [Reply to Comments]

kahkahkah..eh sebab perut comel tu lah suka tengok u. comel!

darling8tabby said... [Reply to Comments]

ohh awie...dia ni muka brutal tapi kelakor giler...specially masa theatre cuci hari tu :p

peej said... [Reply to Comments]

tina - sila jgn sibuk. mak x suka berkongsi kasih. wah tiba2 kan.


myprecious - hoh itu pun rasa x puas ok. gila kan.


finger - masalahnya xde nye gian. sebab dia ni boleh kata selalu je karaoke. mmg jenis suka gunakan mic sebaik mungkin kot.


lily lotus - pitamm.


darling- oh tp pija suka dia garang2. sexy. haha sempat kan. ;p

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...