Instagram : @peejburhan

hari tetek sedunia~

tadi tido around 7ish am.
then around 11ish am dah terjaga.
thanks kepada manusia menyakitkan hati kat saudi tu yang pagi2 dah call2 aku. pastu sms2 ingat orang suka la tu.
u should know by now.
if tak angkat tu maknanya u r in that phase.
phase that get ignored by pija kerana perempuan ini memang super sensitive n sedih n kecik hati n tak mau layan sekarang.
sila tunggu next phase where, pija sebenarnya marah tak lama. dia pemaaf orangnya.
or a week is too long for you? miss me already?
try a year mister.
oh anyway, aku kagum dengan orang yang go through a year untuk tidak berputus asa to call n sms me every single day. i have to give that a credit la.
after all ..aku ni unemployed n fat. buang masa je kan.
tak paham.

ok sorry perenggan pertama termerempan la uolls.
katanya tido terganggu kan. pffftt.
anyway. pagi tadi aku buat entry takde hala tuju.
tiba2 cerita pasal tetek wtf.
sekali check keyword. ambik. macam hari tetek sedunia.
ok la fine. blog aku banyak foul language.
so it explains kenapa bila orang google pelik2. ke sini dia datang.

so anyway. check this out.
click for larger view ye.



first mulu tetek.
wth is that?
mulu bukan macam kaum ke? eh ke puak?
aku macam biasa dengar la mulu2 ni.
ke they meant bulu tetek?
tapi ada ke tetek bulu? i mean for perempuan la.
lelaki memang la kan. tapi ada ke perempuan tetek bulu?
i mean if ada adakah orang tu wax?
motif aku nak kaji tetek bulu? haha

then came, gambar kopek perempuan aku.
kopek is tetek in terengganu kan?
n why the hell dia nak google macam tu.
macam google tau la siapa perempuan kau?
wtf. ok aku memang la x pandai.
tapi tak sangka ada orang yang lagi tak pandai. haha

then gambar teteks.
ok tu biasa la kan.
tp apakah itu tiba2 ada 's' kat situ.
adakah kerana dia nak tengok gambar tetek banyak2?
or dia nak carik perempuan yang ada tetek lapan. feeling2 lembu. eh jap lembu ada lapan tetek ke?

ok fine..enough about tetek.
tu je. aku lapar..ke ngantuk..ke lapar.
ok fine aku nak sambung tido.
bye.

17 Comments:

shazika said... [Reply to Comments]

haha..
mereka nak sangat tengok tetek la tu :P

FIERA said... [Reply to Comments]

adeh, kak peeja, entry akak nie, wat saye gelak sorang2, kelakar lah yang searching bende bodoh2 itu, hurm... adoi, sakit perut gelak

Fiq said... [Reply to Comments]

wat the fish. geli tetek aku baca n3 ni. haha

lezi-moskito said... [Reply to Comments]

wakaka..
kelakar la ko ni peej..
harap-harap tido kau tak mimpi pasal teteks k hu..hu..

PEREKA CERITA said... [Reply to Comments]

terguling guling baca etry ni hahaha....

sodi said... [Reply to Comments]

arab mana yg menyakitkan hati awak kak peeja? kita pun tak suke arab

green apple said... [Reply to Comments]

MULU tetek.

Konfem.

Orang yang type ni sebenarnya sengau.

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kite rs dia typo la.. nk type bulu jd mulu.. sebut mulu macam sengau2 sket.. wahaha

sweethOneY said... [Reply to Comments]

haha. thanx menceriakan petang aku.. duk sengih sorang2 je dr td.. motip nak kaji tetek bulu?? hahaha. kelakar gila ayat itu. syabas nok

Eyriqazz said... [Reply to Comments]

fuhh,si gersang mana la ye search keyword ni?

Penangan Cik Epal dan Melromeo

Lya Colours said... [Reply to Comments]

mereka x puas tgk teteks sendiri tuh yg sampai kene google bagai
huhu

Leen said... [Reply to Comments]

selamat hari tetek sedunia!! hahaha

A.I said... [Reply to Comments]

biasa aku nk msk blog kau ni mmg aku taip 'tetek mantop peej' ;P

Sharinginfoz said... [Reply to Comments]

macam2 kan org kat luar sana tu....

seronok juga kadang2 ingat kisah lampau....

Jom Buku Smart Reader

Fly to ASEAN.. Free????

alexa said... [Reply to Comments]

peej... mulu tetek tatau
gunung mulu tau laaa

peej said... [Reply to Comments]

shazika - apakah..if nak tgk sgt..tgk porn je la kan.


fiera - entry ini tidak kelakar. tp kelakar org2 yg search benda2 ni.


fiq - what the fish. baca pun boleh geli tetek. thats scary..haha


lezi - mimpi tetek nak buat hape. gila x best.


pereka - serious? bagus jugak tu. andaikan guling2 tu exercise. haha


sodi - entah la..arab mana eyh..arab yg suka guna nick sodi tu kot.


green apple - hahah..bengong mu. tiba2 aku teringat masa kecik2 ada kawan sengau. susah nak faham dia cakap apa.


wani - haha..kau pun sama mcm green apple tau. jauh betul korang pikir. tp betul jugak kan. mesti if dorang nak sebut bulu jadi mulu..miahhaha.

peej said... [Reply to Comments]

honey - tp betul la..aku pikir jauh sgt tiba2 nak kaji2 tetek bulu. apakah. haha.


eyriqazz - ramai manusia gersang kat luar tu. tp yg ni betul2 tahap x tahan kot. ngeh.


lya - rasanya yg google ni lelaki kot. takkan tiba2 perempuan nak google tetek. memang gila namanya tu.


leen - yee..selamat..selamat.


a.i - haha..bengong mung. masalahnya mantop ke uolls?


sharinginfoz - kisah lampau apa? sesuatu tau kau ni.


alexa - omg serious..bukan kaum ke apa ke? gunung ke? nampak sangat aku ni sengal. pffftt. haha

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...