Instagram : @peejburhan

girl's night out~

2nd jan tu plan nak lepak ramai2.
tapi semua busy2 aja. bluerghh.
tapi join jugak la petang tu.
lepak ngan ayam, ziha & nysya.
lupa nak snap2 gambar. galok sangat bersembang.
then maghrib gerak sebab masing2 ada hal.
since rumah nysya takda siapa. ajak hangout kat rumah aku aja.

plan nak tengok wayang. sangap gila kan.
tapi noy tu pemalas nak ikut.
apa jadah nak keluar berdua aje ngan nysya kan.
so kita org plan lepak papparich aje.
sebab masing2 adalah lapar. ;p

bengong gila.
dalam kereta dah cerita2 nak makan apa.
buruk perangai masing2.
paling x boleh blah. time order masing2 dah telan2 air liur.
sebab semua teringin assam laksa..hahhah.
so tau la..benda masam2 ni bg kecur air liur je tau.
ni cerita ni pun air liur dah rasa2 nak meleleh. hohoh.


:: assam laksa yg sedap. the other day tu aku rasa mmg dia buat terover masam la. mcm xleh terima akal. tu yg stop makan ni kejap. gila betul ::





 :: hohoh. 3-3 order yang sama ::

 :: lain2 yg aku order ialah cendol hoh x tahan. then roti bakar susu. sedappps sangat. cannot tahan also ;p ::

later text tina suruh join kita orang. sebab dekat rumah dia kan.
actually sebelum gerak dah call dia. tp dia x angkat pulak.
so dia call balik..kita orang pun time tu baru order aje.
so dia join je la..bawak budak ini.
nysya excited la.
sebab dia memang x pernah jumpa.
do malam tu ada dua nanny gigih.



 :: perempuan gila yg stress2 sebab aku nak snap picture ::


tak lama sangat la lepak.
sebab sorang ada anak kecik n ibu mengandung.
sorang pulak perempuan melayu terakhir, ada curfew bagai..hohoh..
matiklah sempat caruts kan.
tapi tetap sakan lepak. tapi x puas. takpa nanti lepaks lagi yea.
ok itu aje..ta-ta.

4 Comments:

Tina Banana said... [Reply to Comments]

jaaaaaaaaaaaa,

nak char kuey teow papparichhhhh... aaaaaaaaaaaaaaaa... malam ni jom! ;P

A.I said... [Reply to Comments]

penoh dah air liur aku, terasa2 laksa tu..

lily lotus said... [Reply to Comments]

even sekejap jer tapi sangat sweet momentkan

peej said... [Reply to Comments]

tina - kau mmg gila..semua pun nak.


a.i - tu la kan..masam2. x tahan betul.


lily - tu la..makin lama semua makin busy..payah nak jumpa. so bila jumpa tu best je.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...