Instagram : @peejburhan

fucked up~

the laptop have been fucked up for two days now.
l;angsung tak boleh on.
ok boleh. tapi sangkut la.
usually after 30 kali try on jugak la.
ni tak boleh langsung. huarghhhhh.
dah la if dah biasa ngan satu computer.
rasa nak update from different computer rasa tak best.

so ni takda orang kat rumah boleh la online kat pc bawah.
which is usually mama guna.
kalau tak nak guna pun curik-curik aje.
nampak dia pergi dapur ke apa.
cepat-cepat guna.
tapi tak dapat buat apa sangat pun la.
baru nak blog hop ke apa noy lak sibuk sebab laptop dia pun hantar repair kan.

nak ber ym pc bawah ni takda pulak.
malas pulak nak download.
hoh sangap.
semua keluar-keluar aje ni.
ala-ala insan kesepian kat rumah ni.
malas nak ikut sebab takda nak buat apa pun.
tengok la if rajin aku update lagi la.

5 Comments:

Tina Banana said... [Reply to Comments]

i miss u la.. smlm borak x puas, dh la dipisahkan dengan grill.. dah la ko takde weekend ni.. waaaaaaaaaaaaaa..

takpe, we meet up on monday ok?

Anonymous said... [Reply to Comments]

kalau xde YM use la www.meebo.com
xyah download2. hehe
can connect ym thru here. :)

Otak Belacan said... [Reply to Comments]

Welcome to the laptop-saya-rosak-saya-rasa-macam-nak-bunuh-diri club.

Post vice-president masih kosong.

Jejejjejje.

peej said... [Reply to Comments]

tina - tu la.busy sangat uolls. nanti free kita jumpa okies.


anon - thank u. telah ym dgn jayanya tadi.

nadh - hahah..i know. rasa laptop takda adalah seperti rasa seperti hilang arah. over kan.

Leen said... [Reply to Comments]

btul3, bile dh slalu guna 1 komp, dah x best guna komputer lain..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...