Instagram : @peejburhan

busy bee~

hoh. been damn busy la.
sibuk kemas rumah n all.
ok la tipu. not been doing much today.
but was stuck on the tv. tgk keeping up with the kardashians.
cant get enough of them hohoh. ;p

body is still aching.
jalan sakit.
paling sakit time nak duduk n bangun.
gila strain dpd buntuit sampai la ke paras lutut tu. belah belakang. me not loike.

oh lappy masih problem.
sekali off terus payah nak on.
kena cuba lapan belas kali baru boleh kot.
masalahnya sekarang. aku x off pun laptop tu.
tp kan after awhile akan gelap sebab screen saver ke apa.
so esoknya bangun..gerak2 kan mouse ke apa.
xde apa..macam tu je. nak xnak kena la off power.
hoh..tension. takpa. nanti2 la hantar laptop tu repair.
as for now sabar je la.
oh since gambar2 semua dlm laptop. it explains la kenapa xde update yea.

kenduri leceh kan.
i mean kau maybe dah buat 70%.
tinggal sikit2 je lagi nak touch up. or mmg kena buat last minute.
tp kat hati mcm rasa..ada je benda yg tak settle lagi.
oh don't talk about check list. sebab aku x suka benda2 itu.
ish teruk gila perangai.
tp if it's my wedding kena la buat jugak kan.
motif tiba2 cakap pasal wedding aku pulak? ngeh ngeh. ;p

ok la..nak angkat barang papa beli kat giant.
noy tu mulut mcm mak nenek bebel2.
terjerit2 nama aku. pffftttt.
ye kami mmg ada perangai yg if buat kerja x ikhlas.
xleh tgk orang lain relax.
kena pastikan semua buat kerja jugak.
baru puas hati.
ok la gtg. perempuan tu mmg mulut bising.
ta-ta

5 Comments:

afiq said... [Reply to Comments]

pak sedare aku sume cmtuh kak..kalo buat keje tuh kang mule ah marah2 den heret anak buahnyer yg innocent ni. sakit hati tgk aku depan laptop kot.. teeeee heee heee**

DeeDee said... [Reply to Comments]

haha samela dgn aku. kalau aku buat kerja, aku tak leh tgk org lain melepak. mesti aku suruh diaorg sama2 buat jugak. hahahha..

peej said... [Reply to Comments]

afiq - haha sama la. siapa yg bersenang lenang depan pc yg akan di suruh macam2. keji kan orang2 mcm tu. wah padahal diri sendiri pun kuat dengki. ;p


deedee - tu la kan. aku suka if tgh buat kerja. nak kena alih barang. saja suruh org lain alihkan. padahal boleh je buat sendiri.

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

peeja nak kawen... peeja nak kawen. yeayyy yeaayyyy

peej said... [Reply to Comments]

lilred - banyak la kau. jgn membuat onar di sini. mak x sanggup melayan soalan cepu emas dpd marina monroe itu, ' siapa calonnya itu' *pitam*

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...